FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) yhdistää kaikki Internetin ominaisuudet ja online-viestinnän edut yhteen kannettavaan laitteeseen. Lisäksi se on kehitetty uusimmalla käyttöjärjestelmällä, jossa on uusin Android Ice Cream Sandwich -versio, ja siinä on laajat liitäntävaihtoehdot, jotka tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja ainutlaatuisen käytettävyyden.



Ominaisuudet:

- Android 4.0TM

Uusimmalla Android-käyttöjärjestelmällä, Ice Cream Sandwichilla, voit nauttia kaikista sen uusista ominaisuuksista ja sovelluksista. Parannetun suorituskyvyn ansiosta käytössäsi on optimoitu verkkoselain, nopeampi vasteaika ja sujuvampi näyttöjen välillä, mikä takaa parhaan käytettävyyden.



- Tehokas suorituskyky

GALAXY Tab 2 (7.0) on varustettu tehokkaalla 1,0 GHz:n kaksiytimisellä suorittimella, joka tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn vaativimmissakin sovelluksissa, joten voit selviytyä dynaamisesta elämäntyylistäsi.



- Paljon multimediasisältöä

Readers Hubin avulla unohdat kirjojen kantamisen mukanasi ja nautit digitaalisen lukemisen nautinnoista, kun näytölläsi on satoja e-kirjoja. Music Hub tarjoaa sinulle täydellisen musiikkikaupan, josta löydät suosikkikappaleesi. Game Hubin avulla sinulla on varasto premium- ja moninpelejä, joihin voit suunnata ja hypätä toimintaan missä ja milloin haluat.



- Helppo ja hauska viestintä

ChatOnin avulla voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi eri laitteilla ja alustoilla dynaamisemmalla ja ilmeikkäämmällä tavalla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten ryhmäkeskusteluilla, suoratoistomedialla ja muilla. Saat enemmän irti jokaisesta hetkestä Google+ Hangouts -ryhmävideoneuvotteluilla, jotka ovat yhtä helppoja kuin kadulla käveleminen.



- Ohut & kevyt

Oikean kokoinen ja painava tabletti, joka kulkee mukanasi kaikkialle.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.