FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Silikonikipsi

0,78 € /kilogramma veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
25 kilogrammaa
Saatavilla oleva määrä
10000 kilogrammaa
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
15 päivää
SKU:
C1525610
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Se on strukturoitu koristekipsi, joka näyttää "kuorelta", joka perustuu acri¬lo-styreenidispersioon, silikonilisäaineet, pigmentit ja marmorirakeet on suunniteltu ulko- ja sisäpinnoille. Sitä voidaan käyttää millä tahansa pintamineraalipohjalla: normaali kipsi, kipsilaasti, betoni, kipsilevy ja vanhat pinnoitteet. Se on säänkestävä, kestää hyvin mekaanisia iskuja, iskuja, hankausta ja naarmuja. Aktivoi itsepuhdistuva (picături¬le rullaa vettä julkisivua pitkin ja tee likahiukkasia)

Perussubstraatti: alustan on oltava täysin kuiva, sileä, puhdas, pölytön ja rasvaton, irtonaiset hiukkaset. Korjattujen alueiden rakenteen on oltava sama kuin olemassa olevien alueiden.

Levitysohjeet: pinnat on pohjustettava kipsimaalilla vähintään 24 tuntia ennen koristekipsin levittämistä. Pinnoitteet levitetään tasaisesti, nimittäin saman erän laimentamattomalla pref¬erabililla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lastalla (teräskelluke) ohuena kerroksena (optimaalisen kerroksen paksuuden tulisi olla mahdollisimman lähellä rakeiden halkaisijaa). Sekä ylimäärä että merkittävien rakenteellisten syiden puute, jotka voivat laukaista eroja ja värieroja. Strukturointi (tietyn ongelman saaminen) suoritetaan muovikellukkeella. Voit valita urien asettelun, suunnan ja muodon riippuen siitä, miten sinulla on rakenteita (pystysuora, vaakasuora, pyöreä, epäsäännöllinen jne.). Poista aina ylimääräinen materiaali muovilastasta. Levityksen on oltava jatkuvaa, sillä pitkän odotusajan tapauksessa materiaali alkaa kuivua. Rakenteen muodostumisen on tapahduttava välittömästi levityksen jälkeen, ennen kuivauksen aloittamista. Tätä materiaalia ei voida käyttää suoraan suorassa auringonvalossa tai tuulessa tai kun sade tai pakkanen on riski, koska sitä voi esiintyä levityksen ja kuivumisen, halkeilun ja värierojen aikana. Alustan ja ilman lämpötilan tulisi olla välillä + 5 ° C - + 25 ° C

Kosketusaika kuiva-ajalla: 04:00, kuivuus (pallo): 72 tuntia. Arvot annetaan 20 ° C: n lämpötilassa ja 60%: n suhteellisessa ilmankosteudessa. Ensimmäisten 24-72 tunnin aikana levityksen jälkeen alue suojataan sateelta, lumelta, pakkaselta jne. Ominaiskulutus: 2,4-2,8 kg / m². Kulutus on merkityksellistä täysin sileälle pinnalle. Kulutus vaihtelee kerroksen paksuuden ja alustan ominaisuuksien mukaan. Pakkaus: materiaalimuovinen ämpäri, jonka kapasiteetti on 25 kg. Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa, Pesulämpötila 5°C - 30°C alkuperäisessä astiassa, avaamattomana. Kestoaika: 24 kuukautta valmistuspäivästä pakkaus- ja varastointiolosuhteiden mukaisesti. Katso valmistuspäivä ja pakkaukseen merkitty erä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.