FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

SilverCloud langaton oviautomaatiosarja - 2-etävirtalähde

25,28 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-ACW01
EAN:
1094922160927
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Vikaturvallinen, normaalisti avoin (NO) käyttö

Yalaa voidaan ohjata NO-piirillä (normaalisti auki), joka tarjoaa 12 V: n jännitteen joko pulssityypillä (jos retentiotoimintoa käytetään) tai ajastetulla (enintään 5 sekuntia).

Yleinen avoimuus

SilverCloud YS800 -huuhtelu sähkömagneettinen yala voidaan asentaa mihin tahansa puusta, metallista tai PVC: stä valmistettuun oveen riippumatta sen aukon suunnasta: sisään- tai ulospäin, vasemmalle tai oikealle.

Yhteensopiva sisäpuhelin- tai kulunvalvontajärjestelmien kanssa

SilverCloud YS800 sähkömagneettinen yala voidaan integroida kulunvalvonta- tai sisäpuhelinjärjestelmään. Kotisi videopuhelimen sisäisen aseman Avaa-painike voi toimia yalan lukituksen avaamiseksi, jolloin kävijät pääsevät sisälle.

Ruostumaton teräs

YS800-sähkömagneettinen yala on valmistettu kestävistä materiaaleista: ulkopuolelta ruostumattomasta teräksestä ja sisäpuolelta sinkkiseoksesta, jonka sulkuvoima on 250 kg.

Toimintoja

SilverCloud YS800 sähkömagneettinen yala on varustettu keskusvahvistustapilla (impulssiavauksen pitotoiminto). Kiinnitystoiminto toimii, jos yalan sisällä olevaa keskimmäistä kiinnitystappia painaa ovenkahvan pentu/pultti oven ollessa kiinni. Tämä toiminto mahdollistaa yalan lukitsemisen avoimesti, kunnes ovi / portti / ovenkahva avataan. Yala voidaan myös lukita avoimeen tilaan asettamalla oma tappi avoimeen tilaan.

Kaukosäädin

SilverCloud AP101 -virtalähteen avulla voit käyttää sähkömagneettista yalea ja ohjata sitä etänä mukana toimitettujen kaukosäätimien avulla (paristot eivät sisälly toimitukseen). Suurin kantama on 50 m. Virtalähteen pituus sovittimen ja yalan välillä ei saa ylittää 10 m.

Yhteensopivuus

Syöttölaitetta voidaan käyttää yksinkertaisesti yhdessä minkä tahansa tyyppisen pidättävän yalan kanssa, mutta ei-säilyttäville yaleleille tarvitaan ajoitusvirtalähde, joka pitää yalan auki tietyn ajan AP101: ltä saadun vauhdin jälkeen. Yhteensopivat paristot kaukosäätimille: 27A 12 V.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.