FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Se on valkoinen lakka, joka perustuu akryyli-styreenidispersioihin, pigmentteihin ja täyteaineisiin laminoitu tuote, joka antaa optimaalisen kannen, hengittävän seinän, optimaalisen tarttuvuuden, erittäin hyvän pesunkestävyyden ja helppokäyttöisyyden. tavalliset laastarit, kipsi, muuraus, kivi, tiili, kipsilevypaneelit, betoni ja myös kunnostusmaalina vanhan maalinkestävän päälle: sitä käytetään kaikkien mineraalipohjan pintojen maalaamiseen.

Pinnan esikäsittelypohja: maali voidaan levittää tasoitetuille, puhtaille, kuiville ja kantaville pinnoille (ilman aineita, jotka voivat estää tarttumisen: rasva, bitumi, pöly jne.).

Käyttöohjeet: Ennen käyttöä kauhan sisältö on sekoitettava huolellisesti. Älä sekoita muiden värien kanssa. Tyypistä riippumatta pinnat on pohjustettava akryylipohjamaalilla. Pohjamaalin levittämisen jälkeen suositellaan, että niiden kuivumisaika on 4-6 tuntia. Maali levitetään siveltimellä tai telalla tai suihkeella kahdessa kerroksessa. Jokainen kerros tulee levittää yhdessä vaiheessa (keskeytyksettä). Tarvittaessa se voidaan lisätä jopa 10% vettä, jotta saadaan nestemäisempi konsistenssi, sitten homogenoidaan.

Pinnan kuivumisaika (huomautus): 2 tuntia (lämpötilassa 20 ° C ja suhteellisessa kosteudessa 60%). Kokonaiskuivausaika: 24 tuntia.

Alue: Mont Blancin väri 12-14 m2 kansi / L / kerros tuen tyypistä ja laadusta riippuen. Täydellinen peitto yhdessä kerroksessa.

Varastointi: kuivaa 5 ° C - 30 ° C: n lämpötiloissa alkuperäisessä pakkauksessa, avaamattomana.

Pakkaus: muovinen ämpäri verkolla - 15L, 2.5L ja 8.5L.

Kestoaika: 24 kuukautta valmistuspäivästä pakkausta ja varastointia koskevien säännösten mukaisesti. Katso valmistuspäivä ja pakkaukseen merkityt erät.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.