FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

KLASSINEN PELI, JOKA EI KOSKAAN VANHENE : Tämä maagiset käärmeet ja tikkaat -lautapeli on loistava käänne alkuperäiseen käärmeet ja tikkaat -peliin. Fantastista viihdettä maagisella teemalla kaikenikäisille lapsille ja aikuisille. Vuosien ajan perheet ovat nauttineet tämän ikivanhan pelin pelaamisesta, nyt voit pelata maagisella käänteellä. Tarjoa tuntikausia loputonta hauskaa perheellesi syntymäpäivinä, juhlissa tai vain yksinkertaiseen perheen hauskanpitoon. Kuka selviää tästä maagisesta valtakunnasta ensin ja kruunataan voittajaksi!

TÄYDELLINEN PERHEPELI : Tämä maagiset käärmeet ja tikkaat -lautapeli on tarpeeksi yksinkertainen, johon koko perhe voi liittyä. Heitä noppaa päättääksesi, kuinka monta tilaa saat liikkua. Tartu tiskiin ja kiipeä tikkaita ylös ja siirry eteenpäin, mutta varmista, että olet varovainen liukkaiden sateenkaarien suhteen! Siirryt takaisin, jos laskeudut niiden päälle. Ensimmäinen henkilö huipulle on voittaja. Kuka kruunataan lopulliseksi maagiseksi voittajaksi?

TÄYDELLINEN LAHJA TAI LAHJA : Jokaiselle lapselle tämä maagisten käärmeiden ja tikkaiden lautapeli on ihanteellinen lahja. Syntymäpäivästä, joulusta ja jopa vain erityisestä herkusta katso, kuinka lapsesi silmät syttyvät, kun he avaavat tämän maagisen teemaisen Snakes & Ladders -pelin. Tämä peli ei ainoastaan tarjoa lapsille lukemattomia tunteja viihdettä, vaan myös rohkaisee motoristen toimintojen varhaista kehitystä missä tahansa lapsessa, käden ja silmän koordinaatiosta kärsivällisyyteen.

TUOTETIEDOT: Sisältää 1x maagiset käärmeet ja tikkaat lautapelin, 5x pelinappulat ja 1x säiliön. Sopii yli 3-vuotiaille.

Snakes &; Ladders Magical Edition -lautapeli Koko perheen hauskaa 3 vuoden ajan + Huomaa, että kuvat ovat havainnollistamistarkoituksessa ja todellinen tuote voi poiketa hieman kuvasta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.