FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Solar Inverter ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V injektio

1 179,89 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Säästä sähkölaskusi
ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 -aurinkoinvertteri on joustava ja älykäs aurinkoinvertteri, jolla on laaja jännitealue Mppt. Tämä hybridi-aurinkoinvertteri voi käyttää kaikenlaisia laitteita kotona tai toimistossa, sitä voidaan käyttää myös sähköasemilla.
Se on hybridienergian varastointi-invertteri, se voi syöttää sähköä verkkoon, käyttää aurinkoenergiaa ilmaiseksi säästääksesi sähkölaskuasi. Lisäksi tällä invertterillä on vientivalvonnan CT-anturin toiminto, jonka avulla invertterin on helpompi rajoittaa jakelutehoa verkkotilassa.

Wifi-viestintä
Voit ladata sovelluksen puhelimeesi. mobiili ja voit seurata koko järjestelmää, tiedät kuinka paljon sähköä se tuottaa ja kuinka paljon energiaa jaetaan käytettäväksi.

Puhdas sinimuotoinen voima
ON / OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 -aurinkoinvertterin aaltomuodon sähköteho on puhdas siniaalto, jolla on sama laatu kuin hyödyllisellä ja / tai sisäisellä teholla. Tämäntyyppinen aaltomuoto soveltuu useimpiin sähkölaitteisiin ja -laitteisiin. Tämä puhdas sinimuotoinen yksikkö tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin modifioidut sinimuotoiset invertterit, koska se on puhtaampi tehomuoto. Puhdas siniaalto vähentää myös tehokkaasti laitteiden käytön aikana syntyvää melua.

Se auttaa sinua hallitsemaan jokaista yksityiskohtaa
Taajuusmuuttajan näytöllä näkyy hyödyllistä tietoa järjestelmän toiminnasta: verkkoparametrit, akun parametrit, aurinkolatausparametrit, toiminnalliset virheet, kuluttajaparametrit. Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.