FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Sony Xperia XZ kirkas "S" -kotelo on loistava valinta Sony Xperia XZ: n omistajille, jotka haluavat sekä suojata laitettaan että säilyttää alkuperäisen muotoilunsa. Valmistettu korkealaatuisesta kirkkaasta materiaalista, kotelo on minimalistinen ja tarjoaa tehokkaan suojan naarmuilta, pudotuksilta ja pieniltä vaurioilta.

Sony Xperia XZ:n tarkan istuvuuden ansiosta kotelo ei ainoastaan anna sinulle täyttä pääsyä puhelimen painikkeisiin, portteihin ja ominaisuuksiin, vaan ei myöskään aiheuta epämiellyttävää kokemusta jokapäiväisessä käytössä. Tiukasti istuva rakenne tarjoaa kestävän suojan ja minimoi vaurioiden riskin jopa kovassa käytössä.

Lisäksi kotelon läpinäkyvän muotoilun avulla voit ihailla Sony Xperia XZ: n alkuperäistä ulkoasua peittämättä sen eleganssia. Kotelo on myös erittäin ohut, ei lisää puhelimeen tarpeetonta painoa tai irtotavaraa, joten voit pitää sitä mukavasti kädessäsi ja laittaa sen vapaasti taskuun tai kukkaroon.

Luotettava suoja ja tyylikäs muotoilu - Sony Xperia XZ kirkas "S" -kotelo on pakollinen lisä puhelimeesi. Anna Sony Xperia XZ:lle erinomainen suoja alkuperäistä muotoilua uhraamatta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.