FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
10 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Suojaava kääntökotelo Tuotekuvaus + kohokohdat

Tuotteen kohokohdat: Tuotetyyppi: Flip Suojakotelo Materiaali: Eco Leather + silikoni Yhteensopivuus: Samsung Galaxy A34 Suljin: magneettinen 360° puhelimen suojaus Erillinen säilytystila korteille ja käteiselle Toiminnallinen läppä, joka muuttuu jalustaksi Täydellisesti muotoillut aukot aukkoihin ja painikkeisiin Valmistettu ekologisesta nahasta näyttää poikkeuksellisen tyylikkäältä
Magneettisen läppäkotelon tyylikäs muotoilu on sovitettu täydellisesti Samsung Galaxy A34:ään. Kotelo tarjoaa sekä korkeatasoisen suojan että poikkeuksellisen, tyylikkään muotoilun. Kansi on valmistettu kotelon muodossa, joka suojaa laitettamme täydellisesti naarmuilta ja vaurioilta.
Korkea laatu ja työn tarkkuus Kotelo on valmistettu ekologisen nahan (ulompi osa) ja joustavan TPU: n (sisäosa - kotelo) yhdistelmästä, joka kestää iskuja ja varmistaa siten korkean suojaustason. Kotelossa on joustava runko, jonka ansiosta se ympäröi tarkasti laitteen kaikki reunat.
Kansi on suunniteltu tarjoamaan laitteellesi perussuoja ja antamaan sille tyylikäs muotoilu. Se tarttuu siihen tiukasti ja suojaa sitä vaurioilta. Puhelimen kotelo tarjoaa laitteelle kaikki toiminnot, mukaan lukien tarvittavat aukot aukkoihin sekä painikkeiden kannet. Kannen avulla voit soittaa puheluita, kun etuläppä on suljettu, kaiuttimen erityisen aukon ansiosta.
Sisäänrakennettu tasku Valmistaja on harkinnut kotelon suunnittelua erittäin huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman toimiva. Sisätaskuihin mahtuu helposti esimerkiksi maksukortteja, käteistä tai asiakirjoja. Taskut löytyvät kotelon läpästä.
Yksi eduista on jalustan erittäin käytännöllinen toiminto, jonka ansiosta voimme levätä puhelintamme ja käyttää laitetta pitämättä sitä kädessämme. Se sopii erinomaisesti elokuvien tai TV-sarjojen katseluun sekä videopuhelun soittamiseen.
Eco pieni pakkaus Olemme suunnitelleet tuotteidemme pakkaukset siten, että ne säästävät tilaa! Löydä huolesi ympäristöstä. Valitse pienet paketit!
Kaikki käden ulottuvilla! Tutustu muihin tarjouksiimme ja valitse tarvittavat lisävarusteet älypuhelimeesi. Muistaa! Löydät useita lisävarusteita, kuten: karkaistu lasi, pidikkeet, autolaturit, FM-lähettimet, kaapelit tai kuulokkeet.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.