FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

FlexAir Hybrid Case -tuotekuvaus + kohokohdat

Tuotteen kohokohdat: Tuotetyyppi: Puhelinkotelo Malli: FlexAir Hybrid Omistettu: Samsung Galaxy S23 Linssien yhteensopivuus: Linssit, joiden mitat ovat enintään (leveys/pituus/lävistäjä): 64 x 144 x 154 mm Materiaali: polykarbonaatti + polyuretaani Rakenne: yksiosainen, suhteellisen ohut ja kevyt Suojaava reuna: suojaa näyttöä ja kameraa Painikkeet: aktiivinen suojaus Suojaus naarmuilta ja roiskeilta Täydellinen istuvuus, Täysi toiminnallisuus Helppo koota ja purkaa Vahvistetut kulmat, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja
Laadukas FlexAir Hybrid -kotelo Samsung Galaxy S23:lle on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista ja polyuretaanista, jotka ympäröivät puhelinta ja sen linssiä turvallisesti. Päällisen valmistuksessa käytetty joustava polyuretaani tarttuu täydellisesti lisäämättä laitteen mittoja millään tavalla. Läpinäkyvä viimeistely harmonisoituu täydellisesti puhelimen suunnittelun kanssa.
Täydellinen suoja kaikkina aikoina! Kotelo tarjoaa parhaan suojan vaurioilta ja lialta. Sen muotoilu on vahvistettu , joten se suojaa puhelintamme täydellisesti. Painikkeet on suojattu erityisillä kansilla, joiden ansiosta pöly ja lika eivät pääse näihin paikkoihin.
Suojaavat reunat Kotelossa on ulkonevat suojareunat laitteen ja sen kameroiden näytön yläpuolella. Tämän ratkaisun ansiosta meidän ei enää tarvitse huolehtia älypuhelimemme herkimmistä osista!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.