FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
4 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Super Tonkinin bambunuoliakselit tukkukauppaan (33"/84cm, selkäryhmä 30#-115#)

alkaen 1,00 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 3,50 €

Neuvoteltavissa
1,50 € 1 - 200 kappaletta
1,30 € 400 - 800 kappaletta
1,00 € 1600 - 3200 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
100 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
5000 kappaletta
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
30 päivää
SKU:
BS30-115
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuisia bambunuoliakseleita, jotka on suunniteltu täydellisesti sekä metsästys- että peltonuolien valmistukseen. Jokainen varsi, jonka pituus on 33 tuumaa (84 cm), on räätälöity erityisesti vastaamaan erilaisia jousiammuntatarpeita, mukaan lukien hevosjousiammunta, jousimetsästys ja muut jousiammuntapelit.
Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Ominaisuuksia:
Materiaalinen huippuosaaminen: "Nature's Carbon" -nimellä tunnetut bambuakselimme tunnetaan jäykempinä ja suorempina kuin perinteiset puuakselit, mikä tarjoaa kauniin ja toimivan vaihtoehdon nuolien valmistukseen.
Tarkka valmistelu: Jokainen akseli on huolellisesti lämpökarkaistu ja suoristettu. Selkärangan ryhmät, jotka vaihtelevat välillä 30# - 115#, lajitellaan käsin tarkasti, mikä takaa tasaisen laadun.
Mukautusvaihtoehdot: Voit valita monipuolisesta selkärangan ryhmistä. Jokainen varsi toimitetaan ilman pisteitä ja fletchingiä, mikä tarjoaa sinulle vapauden mukauttaa haluamasi nuolityylin mukaan.
Erinomainen laatu: Akselimme erottuvat poikkeuksellisesta suoruudestaan ja jäykkyydestään, mikä tekee niistä ihanteellisia jousiammunnan eri muotoihin, erityisesti Sopii koulujousiammuntakursseille ja lajeihin, kuten hevosjousiammuntaan ja jousimetsästykseen.
Mitat ja paino: Akselit ovat tasaisesti 33 tuumaa pitkiä. Paino vaihtelee selkärangan ryhmän mukaan (esimerkiksi 30-35# akselia keskimäärin 25-27g kukin). Halkaisija vaihtelee välillä 6, 5 - 7, 5 mm, ja jokainen akseli sisältää 3-4 solmua vakauden varmistamiseksi lennon aikana.
Ihanteellinen Bowyersille: Nämä varret ovat täydellisiä jousimiehille, jotka haluavat luoda huippuluokan bambunuolia. Ne tarjoavat joustavuutta leikkaamiseen kokoon ja poraamiseen bambusolmujen läpi, mikä voi vähentää painoa ja lisätä vakautta, nopeutta ja tarkkuutta.
Tilaus- ja toimitustiedot:
Käsittely ja toimitus: Käsittelyaika on 4-5 päivää. Toimitus kestää tyypillisesti noin 2-4 viikkoa useimpiin paikkoihin China Post EMS expressin kautta. Suuremmissa tilauksissa toimitus voi tapahtua meritse/junalla, mikä voi kestää noin 5-8 viikkoa.
Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin, pika- ja lentorahdin kautta. Jos se ylittää 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.