FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Syris RD200-M1 RFID-lukija 13.56 MHz siruille Mifare, DESFire®, NTAG

85,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Slovenia
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Apple
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
1379
EAN:
1379
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

RD200-M1 on luotettavan RFID-lukijavalmistajan Syris Technology Corporationin valmistama työpöydän USB-lukija, joka toimii taajuudella 13.56 MHz.

Se on oletusarvoisesti näppäimistöemulaattorilukija ja se lukee sirun tunnuksen 8 HEX -muodossa. Lukija sisältää CD-levyn, jossa on monia apuvälineitä lukijan ja SDK-ohjelmiston asentamiseen.

Se tukee 13.56 MHz: n RFID -sirujen lukemista protokollan ISO 14443 A ja B mukaisesti, ja se toimii sirujen kanssa, kuten Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 ja NFC -sirut, kuten NTAG213, NTAG215, NTAG216 jne.

Joitakin yleisiä käyttötarkoituksia Syris RFID -lukijoille RD200-M1 ovat henkilön tunnistaminen työajan läsnäolosovellusta ja muita liiketoimintasovelluksia varten, omaisuuden tunnistaminen, kontaktittomat maksut jne.

Se erottuu joukosta, koska se on erittäin luotettava ja sen mukana tulee ohjelmistotyökaluja, joten sinulla on monia vaihtoehtoja mukauttaa sen toimintaa.

Asennussovelluksella voit asettaa luetun tunnuskoodin muodon yli 50 eri tavalla, ohjata summeria, lisätä etuliitteen tai jälkiliitteen, asettaa sen "Virtual COM" tai "AutoRead", koodata siruja jne.

Jos sinun on luettava sirutunnus samalla tavalla kuin muut NFC-laitteet lukevat (NFC-puhelimet, tabletit jne.), Sinun on asetettava lähtömuodoksi 14 HEX Reverse Byte. Kun asennus on valmis, sitä voidaan käyttää eri alustoilla, mukaan lukien Android-, Linux- ja Apple-käyttöjärjestelmät.

Syris RD200-M1 on työpöydän lukija 13,56 MHz:n kontaktittomille siruille. Se on USB plug-and-play -laite, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa ohjaimia. Se toimii oletusarvoisesti näppäimistöemulaattorina, lukemalla sirun tunnuksen ja asettamalla sen näytölle (Excel-taulukon, Muistion, verkkosivuston, sovelluksen syöttökentän jne. sisällä). Sen mukana tulee ohjelmistotyökaluja, ja se voidaan asettaa toimimaan myös sarjaporttiemulointilukijana.

Asennusvaihtoehdot ja SDK-työkalut ohjelmistokehitykseen

RFID-lukijaa RD200-M1 käytetään yleensä sirun tunnuskoodin lukemiseen eri muodoissa ja näyttämiseen näytöllä. Jos haluat lukea sirutunnuksen virtuaalisesta COM-portista, voit helposti vaihtaa lukijan laiteohjelmiston ja asettaa sen tällä tavalla. Lukijan työskentelytilan asettamiseen on toinen vaihtoehto, ja sitä kutsutaan 'AutoRead', jossa lukija lukee tiedot automaattisesti RFID-tunnistemuistista ja näyttää ne näytöllä. Se toimii periaatteessa näppäimistöemulaattorina tunnistemuistiin tallennetuille tiedoille. Kun koodaat sirua, voit valita oman avaimesi, jotta tallennetut tiedot eivät ole luettavissa julkisille tai valtuuttamattomille käyttäjille. Jos haluat lukea salattua sisältöä, sinun on käytettävä samaa avainta myös lukijassa. Tämä tehdään asennustyökaluilla, ja kun se on asetettu, voit käyttää lukijaa millä tahansa laitteella.

SYRIS RD200-M1 on oletusarvoisesti näppäimistöemulaattorilukija ja se lukee sirutunnuksen 8 HEX -muodossa. Lukija sisältää CD-levyn, jossa on monia apuvälineitä lukijan ja SDK-ohjelmiston asentamiseen.
Asennussovelluksella voit asettaa luetun tunnuskoodin muodon yli 50 eri tavalla, ohjata summeria, lisätä etuliitteen tai jälkiliitteen, asettaa sen "Virtual COM" tai "AutoRead", koodata siruja jne.

Jos haluat asettaa lukumuodon samalla tavalla kuin muut NFC-puhelimet ja -tabletit lukevat, sinun on asetettava tulostusmuodoksi 14 HEX Reverse Byte.

Kun lukija toimii Virtual COM -tilassa, saat UID-koodin HEX-perusmuodossa, eikä sitä voi muuttaa asennustyökaluilla. Sinun on kuitenkin vaihdettava se sen jälkeen, ja tämä vaatii yleensä jonkin verran ohjelmointia.

Jos asetat saman tunnisteen kahdesti lukijalle lyhyessä ajassa, se lukee tunnisteen vain kerran, koska siinä on "Sama kortin tunnistus" -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että se ei lue samaa korttia kahdesti määritetyn ajanjakson aikana.

CD-levy sisältää ohjelmistokehitystyökaluja, kuten ohjelmointirajapinnan, mallikoodit BCB6:lle, VB6:lle, VB.NET:lle sekä kirjastot VC:lle, VB:lle, BCB:lle, DevC:lle ja C#:lle.

RD200 toimii Applen tietokoneissa ja laitteissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmä, vaikka konfiguraattori on suunniteltu vain tietokoneille. Jos asetat lukijan tietokoneelle, se säilyttää asetukset myös Apple-tietokoneissa ja muilla alustoilla.

Tekniset tiedot

Valmistaja: Syris Technology Corp.
Tuotteen nimi: RD200-H1-G

Työskentelytaajuus: 13,56 MHz
Lukijatyyppi: työpöydän lukija
Lukuetäisyys: jopa 7 cm
RF-protokolla: ISO14443

Liitäntä: USB
Ohjelmisto: CD Configurator- ja SDK-työkaluilla (API, tuki BCB6, VB6, VB.NET näyteohjelma ja VC, VB, BCB, DevC, C # -kirjasto.)

Sisäänrakennettu kahden värin LED- ja summerihälytys.

USB-laiteohjelmiston päivitystoiminto

Lukijan mitat: 105 L x 72 K x 16 S (mm)
Pakkauksen mitat: 200 L x 165 K x 37 S (mm)

Lukijan paino: 73 g
pakkauksen paino: 215 g

Mukautettu HS-koodi: 8471 90 00 00

Käyttölämpötila: -20°C - 65°C 95% RH
Varastointilämpötila: -30 °C - 85 °C 95% RH

Latausteho: Tavallinen USB-virta (5V 500mA)


Liitteet
Lataa tiedosto syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.