FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tärinälaite monitoiminen harjoituspenkki kaukosäätimellä

50,62 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
444 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
5 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tärinäkouluttajan harjoituspenkki, jos haluat tehdä jotain terveytesi hyväksi
Tällä uudella menetelmällä voit muokata kehoasi tehokkaasti. Tärinän ansiosta tärinäkouluttajan harjoituspenkin tehokkuus voi olla useita kertoja suurempi kuin perinteisten harjoittelumuotojen, ja se rentouttaa lihaksia uuvuttavan työn, urheilun tai raskaan fyysisen rasituksen jälkeen, joten kehosi voi uudistua helpommin ja voit tuntea olosi levänneeksi uudelleen.

Tärinäharjoituspenkin käyttö parantaa tasapainoa ja koordinaatiota, stimuloi verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä pitää ja vahvistaa syvällä olevia lihaksia, joihin on vaikea päästä muilla harjoittelumuodoilla. Voit treenata ja muokata kehoasi paljon vähemmällä harjoittelulla, vähemmällä ajalla ja vähemmän rasittavalla tavalla kuin perinteiset harjoittelumuodot. Tärinäharjoittelu on lempeää, rentouttaa kehoa miellyttävästi, joten voit käyttää sitä keinona jäähdyttää kovempaa harjoitusta.

Koska se lisää verenkiertoa, se voi parantaa merkittävästi yleistä hyvinvointiasi jo muutaman istunnon jälkeen. Tunnet olosi levänneemmäksi, sopivammaksi ja aktiivisemmaksi. Se auttaa torjumaan yleistä väsymystä ja stressiä, lisää energiaa ja miellyttävä pistely vaikuttaa koko päivään. Lisääntyneen verenkierron myötä kehon hapen tarjonta kasvaa, enemmän ravintoaineita pääsee soluihin ja kudoksiin.
Lihasten supistusten ja työskentelyn refleksiivinen, erittäin nopea peräkkäinen lisää lihasten joustavuutta ja kestävyyttä. Se estää lihasheikkouden kehittymisen, mutta ei rasita sydäntä ja niveliä yhtä paljon kuin perinteinen harjoitus. Lihakset pysyvät kireinä ja nuorekkaina, voit suoriutua paremmin urheilussa ja työssä tai voit tehdä paremmin jälkeenpäin jopa raskaasta fyysisestä asennosta. Vahvat lihakset pitävät luuston tukevana, joten ne auttavat myös ehkäisemään ongelmia.

Verenkierto nivelissä lisääntyy, nivelnesteen tuotanto lisääntyy, mikä auttaa estämään nivelten kulumista ja kalkkeutumista ja välttämään niistä johtuvia myöhempiä kipuja.
Verenkiertoa parantavan vaikutuksensa ansiosta se stimuloi ja säätelee aineenvaihduntaa, auttaa polttamaan rasvaa ja siten vähentämään painoa, ja se voi olla tehokas myös selluliittia vastaan, koska sidekudoksiin kohdistuvan myönteisen vaikutuksensa vuoksi iho muuttuu kiinteäksi ja joustavaksi, keho säilyttää nuoruutensa, joten näkyvät ikääntymisprosessit voivat myös viivästyä.
Tärinäharjoituspenkkiä tulee käyttää jalat koukussa tai asennossa, joka laukaisee kehosi tasapainoa ylläpitävät refleksit täristessä. Tärinä laukaisee paljon lihasten supistuksia kehossasi lyhyessä ajassa, joten voit saavuttaa useita kertoja perinteisen harjoituksen vaikutuksen vain muutaman minuutin harjoittelulla päivässä. 
Siksi lääkärin suostumuksella sen käyttöä voidaan suositella myös iäkkäille ihmisille. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää tuotetta vähintään 3-4 kertaa viikossa useiden minuuttien ajan.
Harjoituspenkissä on kaukosäädin, jonka avulla voit helposti säätää tärinän voimakkuutta 20 vaiheessa, joten voit soveltaa sopivinta harjoittelumuotoa tarpeidesi mukaan joka kerta. Tärkeimmät ominaisuudet:- Stimuloi lihaksia tärinällä- Parantaa verenkiertoa, stimuloi aineenvaihduntaa- Vahvistaa, kiristää ja pitää lihakset nuorina- Ei rasita sydäntä ja niveliä- Vahvistaa varovasti, ei väsytä- Lievittää stressiä, vähentää väsymystä- Parantaa tasapainoa ja koordinaatiota- Auttaa hajottamaan rasvaa ja siten vähentämään painoa- Taistelee selluliittia stimuloimalla verenkiertoa- Pitää nuorekkaana ja raikkaana runko- 20 säädettävää vaihdetta- Suurin kantavuus: 120 kg
Pakkauksen sisältö: - 1 x tärinänvaimennin- 1 x kaukosäädin- 1 x virtalähde
Väri: valkoinen, punainen

Laite ei sisällä kumikuituja!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.