FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

120cm luonnollinen juuttimatto, uniikki ja ajaton käsityö sisä- ja ulkotiloihin

29,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Italia
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tutustu luonnonjuutista valmistetun pyöreän maton aitouteen ja eleganssiin, jota koristavat puuvillapiikit ja joka on täysin käsintehty. Jokainen kappale on korvaamaton, laadukkaan käsityön tulos.

Tällä matolla on ainutlaatuinen koostumus, joka on miellyttävä koskettaa ja tuo lämpöä ja viihtyisyyttä mihin tahansa tilaan. Se sopii harmonisesti erilaisiin sisätiloihin, olivatpa ne skandinaavisia, klassisia, boheemeita tai jopa moderneja teollisia loft-tyyppisiä ympäristöjä.

Sopii täydellisesti ulkokäyttöön, se löytää paikkansa patiolla, parvekkeella tai verannalla. On huomattava, että matto voi vaatia jonkin aikaa palatakseen optimaaliseen muotoonsa pakkauksen purkamisen jälkeen.

Ominaisuuksiltaan tämä käsintehty matto on valmistettu 60% juutista ja 40% puuvillasta, halkaisijaltaan 120 cm ja tarjoaa tukevuutta ja kestävyyttä. Huomaa, että puhdistus on suoritettava varoen: älä pese vedellä, mieluummin ammattimainen kuivapesu käyttämällä tetrakloorietyleeniä tai muita symbolin F alla lueteltuja liuottimia herkkää huoltoa varten.

Pyöreän muotonsa ja sileän muotoilunsa ansiosta tämä juuttimatto on todellinen kutsu mukavuuteen ja luonnolliseen eleganssiin, samalla kun se on ihanteellinen tukkutarjoukseen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.