WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu painevaletun alumiinisen nelikulmaisen kattilan kestävyyteen ja tehokkuuteen, ja sen lämmönkestävä rakenne sopii täydellisesti kulinaaristen ystäville ja kaupallisiin keittiöihin. Keraaminen marmoroitu pinnoite tarjoaa tarttumattoman pinnan terveelliseen ruoanlaittoon ilman ylimääräisiä öljyjä.

Pannumme on suunniteltu estämään ruokaa tarttumasta kiinni, mikä varmistaa vaivattoman puhdistuksen ja huollon. Se on suunniteltu säilyttämään lämpöä optimaalisesti, mikä johtaa energiatehokkaaseen kypsennysprosessiin, joka säästää energiaa suorituskyvystä tinkimättä.

Pannu on varustettu karkaistulla lasikannella, jossa on kätevä Aroma-nuppi. Tämä innovatiivinen ominaisuus mahdollistaa nestemäisten mausteiden helpon annostelun kypsennyksen aikana, mikä parantaa makuja ja aromeja saumattomasti.

Ajan koetta kestämään rakennettu kattilamme on vahva, muotoutumaton pohja, joten se on luotettava valinta erilaisiin ruoanlaittotehtäviin. Se on yhteensopiva kaikkien lämmönlähteiden kanssa, mukaan lukien induktiokeittotasot, ja se on konepesun käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Tukkuasiakkaiden tarpeisiin suunniteltu kattila on kooltaan 28 x 28 cm ja korkeus 11 cm, ja sen tilavuus on 6,5 litraa, mikä on ihanteellinen suurten aterioiden tehokkaaseen valmistukseen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.