FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

TEHOKAS AURINKO-LED-KATUVALAISIN TWILIGHT-LIIKETUNNISTIN

16,18 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
40 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
1 viikko sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

120 SMD LED-aurinkovaloanturi

Tämä ympäristöystävällinen aurinkoanturilamppu latautuu päivällä ja valaisee pihaa illalla. Infrapuna-anturin ansiosta valo syttyy vain, kun liikettä havaitaan 18 metrin säteellä, mikä säästää energiaa ja virtaa. 120 korkean suorituskyvyn SMD-LEDiä tarjoavat 700 lumenia kirkasta valoa, mikä tarjoaa erinomaisen valaistuksen alhaisella virrankulutuksella.

Solar-seinävalaisimemme tarjoaa optimaalisen ratkaisun 180 ° pimeään yövalaistukseen, joka on varustettu parannetulla 120 ° PIR-liiketunnistimella, sisäänrakennetulla kirkkaalla 120 LEDillä, 1800 mAh: n kaksoisakulla, IP65-vedenpitävällä ja lämmönkestävyydellä. Se voidaan asentaa helposti pelkäämättä ympäristövahinkoja ja ladata täyteen noin 6 tuntia suorassa auringonvalossa, kun se loistaa 10 tuntia. Ota käyttöön 3 säätökiekkoa LUX, SENS ja TIME, voit säätää valoasetuksia kolmella säätimellä. LED-anturilla varustetun seinävalaisimen helppo käyttö ja käyttö puutarhaan, pihalle, terassille, verannalle, patiolle, lammelle, autotallille, ajotielle, polulle tai mihin tahansa ulkopaikkaan, joka tarvitsee valaistusta.

120 LEDiä Erittäin kirkkaat aurinkoenergialla toimivat valot: Sisäänrakennetut kirkkaat 120 SMD2835 LEDiä, joiden maksimiteho on 900lm ja herkkä 120° laajakuvakulmaliiketunnistin, joka tarjoaa valaistusalueen jopa 180° ja muuttaa pimeän tilan kirkkaasti valaistuksi tilaksi turvallisuuden takaamiseksi.3 säätönuppia: ota käyttöön 3 säätönuppia LUX, SENS ja TIME, Voit säätää valoasetuksia 3 säätönupilla. LUX-nuppi ohjaa ja mittaa ympäristön valoa, mikä määrittää, milloin laite käynnistyy, kun ympäristön valo hiipuu. SENS-nupin liiketunnistimen tunnistusetäisyys on 5 m/16,4 jalkaa - 8 m/26,2 jalkaa. TIME-nuppi säätelee, kuinka kauan valo palaa, kun se on siirtynyt 8S:stä 2 minuuttiin.

10 tunnin työaika 6 tunnin täydellä latauksella: Sen aurinkopaneeli, jossa on 17% korkea valosähköinen muunnos, voi tehokkaasti absorboida auringonvaloa päivän aikana ja muuntaa auringonvalon sähköksi lataamaan täysin kaksi sisäänrakennettua 1800 mAh: n akkua noin 6 tuntia. Puutarhan virransyöttöön ja valaistukseen noin 10 tuntia.

IP65 vedenpitävä ja laaja sovellus: IP65 vedenpitävä ja lämmönkestävyys on optimaalinen vapaaseen ulkokäyttöön, jopa sateisissa, lumisissa tai muissa sääolosuhteissa. Etsi vain paikka, jossa on riittävästi auringonvaloa, ja kiinnitä valo siihen mukana toimitetuilla ruuveilla. ABS-muovi, joka on lisännyt valon kestävyyttä ja käyttöikää, joka kestää vielä pidempään. Käytetään laajalti sisällä ja ulkona, kuten sisähuoneessa, puutarhassa, pihalla, terassilla, verannalla, patiolla, lammella, autotallissa, ajotiellä tai missä tahansa ulkopuolella, joka tarvitsee valoa.

Spesifikaatio:

Virtalähde: Li-Ion 2x 18650 7.4V 1500mAh akku + aurinkopaneeli pitkällä 5 metrin virtajohdolla
Aurinkopaneeli - tekniset tiedot: 12 V, 1,2 W
Valonlähde: 120 LEDiä (epiled SuperBright)
Valovirta: 700 lumenia
Vaalea väri: Noin 5500-6000K (kylmä valkoinen)
Käyttöikä: jopa 50 000 tuntia
Liiketunnistusalue: jopa 8 metriä
Liiketunnistimen suurin vaakasuuntainen kosketuskulma: 180°
Säädettävä valaistusaika: 5 sekunnista 8 minuuttiin
Asennuskorkeus: 2,5 - 4,5 m (laaja valaistuskulma)
Kyky asettaa ympäristön valon voimakkuuden, ajan, herkkyyden taso
Käyttölämpötila: -20 + 40°C
Säätöasetukset (3): TIME, SENS, LUX
Halogeenin mitat (ilman kahvaa): 19,2 x 9,5 x 26,8 cm
Aurinkopaneelin mitat: 19.3 x 16.3 x 3 cm
Materiaali: Alumiini, lasi & PVC
Kestävyysluokka: IP 65 (vedenpitävä)
Pakkaus: pahvilaatikko



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.