WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Kinghoff-kulho, joka on olennainen lisä mihin tahansa keittiökokoelmaan. Tämä korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho on suunniteltu täyttämään jokaisen keittiön tarpeet joko henkilökohtaiseen käyttöön tai ammattikäyttöön.

Huollon helppous on vertaansa vailla, mikä mahdollistaa nopean pesu- ja puhdistusprosessin, joka säästää aikaa missä tahansa kiireisessä keittiöympäristössä. Täydellinen kulinaarisille ammattilaisille tai vähittäiskaupan keittiötoimittajille, jotka varastoivat korkealaatuisia keittiövälineitä.

Kestävyys on Kinghoff-teräskulhon huippuominaisuus, joka tarjoaa pitkäkestoisen käyttöiän, joka kestää keittiön käytön vaatimukset. Sen koko Ø18 cm on monipuolinen monenlaiseen ruoanvalmistukseen, joten se on kaikin puolin käytännöllinen keittiöväline.

Tämä tuote on saatavana tukkumyyntiin, mikä tuo laadun ja käytännöllisyyden tasapainon vastaamaan luotettavien keittiötuotteiden toimittamista haluavien yritysten tarpeisiin.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.