FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Testaamattomat työkalut, kodin- ja puutarhakoneet Palautetut kuormalavat, B- ja C-tavarat (120x80x160-200)

Hinta on 1209,24 plus alv ja toimituskulut.

Lavan vähittäismyyntihinta on 5756 euroa

Tämän paletin sisältö koostuu 65 lajittelemattomasta B+C-tavarasta Makitalta, Yard Forcelta, BOSCH:lta, KS TOOLS:ltä, ABUS:lta, Kärcheriltä, Lavorilta, Einhelliltä, Homematicilta, Hörmannilta, Schellenbergiltä, EVE:ltä, GROHE:lta ja muilta (katso kunkin lavan kuvaus!).

Tässä on luettelo näistä kohteista. Voimme lähettää Excel-tiedostot sähköpostitse.

Voit myös ostaa lavan. Kuvassa näet joitakin tavaroita. Valokuvat ovat vain esimerkki! Kuormalavoja on aina paljon ja saamme uuden toimituksen joka kuukausi. Tarjoamme sinulle tarkistamattomia asiakaspalautuksia, joita emme tarkista, joten takuuta ei ole, ei palautusta!

Tavaroissa voi olla erilaisia käytön merkkejä ja vikoja, ja ne voivat olla epätäydellisiä tai vaurioituneita/viallisia, mutta myös uusia.

Jälleenmyyjätiedustelut ovat tervetulleita. Tämä tarjous on suunnattu vain kauppiaille, lukuun ottamatta takuuta ja palautusta!

Tämä on hyvä tilaisuus hankkia paitsi työkalut, joita saatat tarvita kotiisi ja puutarhaasi, myös mahdollisuus ansaita lisätuloja myymällä joitain tavaroita.

Nouto on mahdollista!

Myynti on käynnissä, vain niin kauan kuin varastot kestävät. Saat ajantasaista tietoa tarjottujen tuotteiden määrästä ja saatavuudesta ottamalla yhteyttä sähköpostitse.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.