FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

TiNifogo Tiger jakoavain 48 in 1 jakoavaintyökalut

2,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1652 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1652 kappaletta
Maa
Italia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
3 päivää
Viimeisin päivitys
2 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

▲【Ainutlaatuisesti suunniteltu】 Monitoimiavaintyökalu, joka yhdistää 48 työkalua yhdeksi ja tekee jokaisesta korjauksesta helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisesti napsauttamalla eri kokoja välittömästi, ne ovat työkalu, jota tarvitset työhön.
▲【Helppo siirrettävyys】 Et tarvitse useita hylsyavaimia tai suuria työkalusarjoja, vain kääntöpään löytääksesi oikean istuvuuden. Ainutlaatuisen hampaiden vallankumouksellisen työkalusuunnittelun avulla voit tehdä sekä vakio- että metrikoot - käännä vain koko asia ympäri ja sinulla on enemmän kokoja.
▲【Nopea】Toisin kuin muut jakoavaimet, hylsyavain antaa sinun työskennellä 45 ° kulmassa. Kätevä ja säästää aikaa. Hoida projekteja kotona, tien päällä, työpaikalla ja missä tahansa. Tässä ammattilaistason työkalussa on 360° kääntyvä pää, joka muuttaa nopeasti haluamaasi muotoa.
▲【Sovellus】 Ammattimainen työkalu, joka on suunniteltu käsittelemään kaikkia projektejasi kotona, kaupassa tai työpaikalla, ihanteellinen: Autoon, kotiin, ulkoiluun ja muuhun
▲【Tarkka prosessi】 - Sen tukeva, kestävä ja kestävä rakenne on rakennettu kestämään ja valmis kestämään vuosien kovaa käyttöä. Kolminkertainen kromipinta täyskiillotuksella, joten se on helppo puhdistaa ja korroosionkestävä



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.