FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Toimistojalkatuen jalkapohja Säädettävä mukava kiinteä jalkapohja

15,99 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Ottaa yhteyttä Soita

Toimistojalkatuen jalkapohja Säädettävä mukava kiinteä jalkapohja - kuvaus

Säädettävä toimiston jalkatuki Tuotekuvaus + kohokohdat

Tärkeimmät ominaisuudet: Tuotetyyppi: Jalkatuki/säädettävä jalusta Materiaali: Teräs, muovi Väri: Musta Mitat: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (pituus/leveys/korkeus) Kantavuus: 20kg Kallistuskulma: +20°~-20° Paino: 2225g Kallistuksen säätö: reaaliaikainen Ergonomisesti muotoiltu Positiivinen vaikutus terveyteen ja mukavuuteen Vähennä jalkojen ja selkärangan väsymystä ja jännitystä Aseta sisältö: 1x jalkatuki
Tukea terveydellesi Mukava ja ergonominen jalkatuki on pääosin terästä. Tämän pohjan muotoilu sisältää neljä kumijalkaa, joilla on vakauttava toiminto ja jotka estävät vahingossa tapahtuvan liikkumisen. Kenelle jalkatuki on täydellinen ratkaisu? Pöytätyöntekijät: Niille, jotka viettävät pitkiä tunteja tietokoneen edessä, jalkatuki voi auttaa sinua säilyttämään mukavan istuma-asennon vähentämällä jalkojen jännitystä. Toimistotyöntekijät: Toimistoissa työskentelevät henkilöt, jotka altistuvat pitkäaikaiselle istumiselle, voivat hyötyä ergonomisista ratkaisuista, kuten tästä jalkatuesta, joka parantaa mukavuutta ja terveyttä. Ihmiset, joilla on selkävaivoja: Niille, jotka kamppailevat selkäongelmien kanssa, jalkojen oikea linjaus voi parantaa ryhtiä ja mukavuutta. Terveet ihmiset: Aktiiviset ihmiset, jotka haluavat pitää huolta terveydestään, voivat myös hyötyä ergonomisista ominaisuuksista, kuten jalkatuesta jännityksen ja epämukavuuden minimoimiseksi.
Mukavuus ja ergonomia Jalkatuki ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tärkeä ergonominen ratkaisu, jolla on positiivinen vaikutus jokapäiväiseen mukavuuteen. Sen käyttö auttaa parantamaan ryhtiä, mikä on ratkaisevan tärkeää selkärangan terveyden ylläpitämiseksi. Jalkojen oikean asennon ansiosta jalkatuki auttaa minimoimaan selkärangan jännitystä ja vähentämään alaselän rasitusta. Se vähentää jalkojen väsymystä, mutta myös minimoi jännityksen tässä kehon osassa. Koska jalat voidaan sijoittaa mukavaan asentoon, jalkatuki auttaa jakamaan painon tasaisesti ja eliminoi liiallisen rasituksen tietyille jalkojen alueille. Tämä on erityisen tärkeää ihmisille, jotka kokevat lihasjännitystä tai epämukavuutta, joka liittyy pitkäaikaiseen istumiseen tai seisomiseen.
Vakaus: Jalkatuen pohjassa on 4 kumijalkaa, jotka estävät tehokkaasti tahattoman siirtymisen, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä käsillä olevaan tehtävään ilman, että hänen tarvitsee jatkuvasti säätää jalkojen asentoa.
Täysin säädettävä kallistus Tämän jalkatuen lisäetuna on sen säädettävä muotoilu, jonka avulla voit säätää kaltevuuskulmaa +20° - -20°. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi säätää alustan kaltevuutta yksilöllisesti omien mieltymystensä ja ergonomisten tarpeidensa mukaan. Säädettävä kallistuskulma lisää joustavuutta jalkatuen käyttöön, minkä ansiosta se voidaan mukauttaa eri istuma-asentoihin. Joillekin ihmisille jalkojen lievä kaltevuus lisää entisestään mukavuutta ja vähentää selkärangan ja jalkojen alueen jännitystä. Lisäksi kyky säätää kaltevuuskulmaa tarkoittaa, että jalkatuki voidaan mukauttaa muuttuviin olosuhteisiin ja käyttäjän mieltymyksiin työn aikana.
Mitat, paino ja maksimikuorma Jalkatuessa on käytännölliset mitat ja ominaisuudet, jotka kannattaa ottaa huomioon ergonomisia laitteita valittaessa. Tässä on tietoja tämän alustan mitoista ja parametreista: Pohjan mitat: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (pituus/leveys/korkeus) Pohjan paino: 2225 g Suurin kantavuus: 20 kg Näiden tarkkojen mittojen ja parametrien avulla voit säätää jalkatuen tehokkaasti eri työtiloihin. Lisäksi 20 kg: n enimmäiskantavuus osoittaa vankan rakenteen, mikä on tärkeää turvallisuuden ja kestävyyden varmistamiseksi käytön aikana.
Hieronta Nauti ylimääräisestä rauhoittavasta kokemuksesta kolmella hierontanauhalla, jotka stimuloivat hellävaraisesti akupunktiopisteitä jalkapohjissasi. Tämä hienovarainen hieronta ei ainoastaan tarjoa välitöntä helpotusta, vaan auttaa myös parantamaan verenkiertoa jalkojen alueella. Se on kuin minihieronta, joka seuraa sinua koko päivän, huolehtien jalkojesi mukavuudesta.
TUOTEGALLERIA _________________________________
Usein Kysytyt Kysymykset Mitä materiaaleja käytettiin tämän jalkapohjan valmistuksessa?
Jalan pohja on valmistettu teräksen ja muovin yhdistelmästä, mikä takaa vankan rakenteen ja kestävyyden.
Mitkä ovat tämän jalkapohjan mitat?
Pohjan mitat ovat 38 cm pitkä, 30 cm leveä ja 13,5 cm korkea, mikä tekee siitä käytännöllisen ja helposti mukautettavan laitteen.
Mikä on tämän jalkapohjan suurin nostokapasiteetti?
Suurin kantavuus on 20 kg, mikä todistaa vankan rakenteen ja mahdollistaa turvallisen käytön


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.