FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Track Lasten moottoripyöräliivi Black M

12,43 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
128 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Tämä lasten moottoripyöräliivi rintasuoja on täydellinen valinta lapsille, jotka harrastavat ulkoilua ja haluavat pysyä turvassa. Liivinsuojat on sijoitettu erittäin joustavaan ja hengittävään joustavaan nailonverkkoon, jonka avulla lapset voivat käyttää mukavasti varmistaen samalla riittävän suojan. Liivin takaosa on varustettu selkä-/selkäsuojalla, joka antaa lisäsuojaa selkärangalle ja selälle.

Tarranauhalla varustettu munuaisvyö voidaan säätää eri vyötärökokoihin, joten se istuu helposti lasten vartaloon. Tätä monipuolista liiviä voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa, mukaan lukien lasten ulkoilu, moottoripyöräily, hiihto, lumilautailu jne. Liivi suojaa riittävästi rintaa ja selkää, mikä tekee ulkoilusta turvallisempaa.
Liivin selkäsuojan pituus on 48 cm, mikä antaa riittävän suojan selkärangalle ja selälle. Suojat kiinnitetään tiheällä synteettisellä EVA-vaahtoliimalla, joka takaa kestävyyden ja rikkoutumattomuuden. Materiaalit ovat laadukkaita materiaaleja, jotka antavat suojaliiville pitkän käyttöiän.
Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä lasten moottoripyöräliivi rintasuoja on ihanteellinen valinta lapsille, jotka rakastavat ulkoilua. Joustava materiaali ja säädettävä munuaisvyö takaavat mukavuuden ja turvallisuuden, kun taas vahva PVC-suojus ja suojat tarjoavat riittävän suojan. Liivi on täydellinen lapsille, jotka rakastavat maastoajoa, moottoripyöräilyä, hiihtoa, lumilautailua ja muita ulkoilulajeja. Valitse tämä suojaliivi suojaamaan lasten vartaloa ulkoilun aikana!

Ominaisuuksia:

Se on erittäin kevyt ja kestävä.
Säädettävät tavaratilan kannattimet, strategisesti sijoitetut tuuletusaukot.
Pehmustettu orgaaninen vaahto takaa optimaalisen mukavuuden.
Energiadispersion muodostamat synteettiset kumilevyt.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.