FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Ihanteellinen ratkaisu kaikille uima-altaan omistajille on Irishom-akkuuima-allaspölynimuri. Tämän erinomaisen robottipuhdistimen avulla voit puhdistaa uima-altaasi helposti ja tehokkaasti tarjoamalla kristallinkirkasta vettä.

Erinomaisen puhdistuslaadun edistyneet ominaisuudet yhdistettynä helppokäyttöisyyteen tekevät Irishom-allashooverista välttämättömän laitteen uima-altaan hoitoon. Langaton muotoilu eliminoi hankalien kaapeleiden tarpeen, joten voit liikkua vapaasti koko allasalueella.

Irishom-pölynimuri on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka poistaa tehokkaasti likahiukkaset, lehdet ja muut roskat altaan pohjasta ja seinistä. Integroitu suodatinjärjestelmä varmistaa, että kaikki lika pysyy tehokkaasti ja varmistaa puhtaan ja terveellisen uimaveden.

Uima-altaan koosta riippumatta Irishom langaton uima-altaan hoover pystyy vastaamaan uima-altaan vaatimuksiin. Pitkä akunkesto mahdollistaa kattavan ja perusteellisen puhdistuksen ilman toistuvaa lataamista. Lisäksi älykäs navigointijärjestelmä säätää reittiä automaattisesti varmistaakseen uima-allasalueen kattavan kattavuuden.

Irishom-pölynimuri on luotettava ja laadukas laite, joka helpottaa uima-altaan puhtaana pitämistä. Omistatpa yksityisen uima-altaan tai hallinnoit suurempaa vapaa-ajanviettopaikkaa, Irishom-akkuuima-allaspölynimuri on täydellinen ratkaisu tarpeisiisi.

Spesifikaatio:

Malli: W002
Tuotteen koko: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Tuotteen paino: 3,42 kg / 7,53 lb
Väri: harmaa ja musta
Nimellisteho: 30W
Nimellinen käyttöjännite: 11.1V
Veden imuportti Määrä: 2
suodatustiheys: 75um
Liikenopeus: 6–18/min (19,6–59 jalkaa/ (18 m) ̃min)
Akku: 5000mAh
Latausaika: 2,5-3 tuntia
Purkausaika: ≥90min
IP-taso: IPX8
Virtalähteen jännite: 100-240V
pakkauskoko: 44 x 35 x 19,5 cm / 17,3 x 13,7 x 7,6in
pakkauksen paino: 3500g / 7.7lb



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.