FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Ulkoinen Sound Blaster X1 -äänikortti
Ulkoinen Sound Blaster X1 -äänikortti
Sound Blaster X1

Korkearesoluutioinen USB DAC Super X-Fi -kuulokevahvistimella

Tutustu yksityiskohtiin, joita et ole koskaan ennen kuullut Sound Blaster X1:llä.

Superkompakti Sound Blaster X1 on suunniteltu tuottamaan tehokasta ja koskematonta kuulokeääntä, ja se parantaa välittömästi korkearesoluutioista äänenlaatua sisäänrakennetulla AKM 4377 DAC -tekniikalla. Yhdessä Ti/Burr-Brown INA1620 -kaksoisvahvistimen kanssa Sound Blaster X1 vahvistaa ja tuottaa selkeän äänen, joka parantaa kuuntelukokemustasi entisestään. Toisin sanoen Sound Blaster X1 toimii välittäjänä laitteesi ja kuulokkeidesi välillä tuottaen selkeämmän, kovemman ja tehokkaamman äänen yhdessä Super X-Fi -kuulokeholografian kanssa.

Liitä se suoraan USB-C: n kautta tietokoneeseen, Maciin, PlayStationiin tai Nintendo Switchiin ja se parantaa laitteen ääntä pienellä vaivalla. Siinä on myös mikrofonin toisto- ja mykistyspainikkeet sekä joukko SmartCommeja PC: n ja Macin Creative-sovelluksen kautta saumattomaan verkkoviestintään kokousten ja pelin sisäisten keskustelujen aikana.

KOSKEMATON ÄÄNI

Kuule suosikkimediasi jokainen kerros, jokainen yksityiskohta ja vivahde. Sound Blaster X1 sisältää tarkan 32-bittisen AKM-digitaali-analogiamuuntimen, joka tunnetaan äänimaailmassa poikkeuksellisesta tarkkuudestaan. Yhdessä Sound Blaster X1 tarjoaa poikkeuksellisen äänentoiston jopa 115 dB:n SNR:llä 24 bitin / 96 kHz:n toistotarkkuudella. Se tarjoaa koskemattoman äänenlaadun ja tuo esiin kuulokkeiden ja toistolaitteen parhaat puolet.

PARANNA KOKEMUSTASI

Tiedämme, miten vaikeaa on löytää hyvät kuulokkeet, ja takaamme, että Sound Blaster X1 antaa parillesi vaikuttavan ja tehokkaan akustiikan äänen selkeydestä tinkimättä. Sound Blaster X1 käyttää huippuluokan Ti/Burr-Brown INA1620 -kaksoisvahvistinta, jossa on integroidut ohutkalvovastusparit ja EMI-suodatus, jotka tuottavat suuren tehon erittäin pienellä säröllä ja ristikuulumisella, mikä tuottaa korkealaatuisen äänen kuuntelukokemukseesi.

Sound Blaster X1 pystyy myös ajamaan jopa 600-impedanssisia kuulokkeita, jopa studiotason kuulokkeita. Nauti suosikkikuulokkeidesi täydellisistä teknisistä tiedoista missä tahansa oletkin tämän kannettavan äänilisävarusteen avulla. Jos olet käyttänyt kuulokkeitasi liian vähän, tässä on tilaisuutesi maksimoida ne.

MUKAANSATEMPAAVA SURROUND-ÄÄNI

Mikään ei voita surround-ääntä elokuvissa, ja tässä Sound Blaster X1 astuu kuvaan. Vaikka et voi olla elokuvateatterissa ympäri vuorokauden, Sound Blaster X1 vie sinut varmasti matkalle missä tahansa oletkin.

Täyden valikoiman 5.1- ja 7.1-äänivirtavaihtoehdoilla surround-äänen virtualisointiin sekä Super X-Fi -kuulokkeiden palkitulla holografialla tämän USB DAC:n avulla voit kokea vaivattomasti surround-äänitehosteet kuulokkeissa, erityisesti vuoropuhelun elokuvissa, joissa on luonnollinen ja realistinen äänimaailma, joka on syvästi mukaansatempaava ja erittäin luonnollinen, aivan kuten elokuvassa, menettämättä äänivihjeitä ja tehosteita ympäristöstä.

VAIVATON ASENNUS

Kätevän plug-and-play-USB-C-liitännän ansiosta Sound Blaster X1 voidaan liittää suoraan PC- tai Mac-tietokoneeseen tai pelikonsoliin, eikä se vaadi ohjainten asentamista.

Yhdistä Sound Blaster X1 laitteeseesi ja nauti välittömistä äänenvoimakkuuden ja selkeyden parannuksista mille tahansa medialle suosikkisovelluksistasi ja musiikkisoittimistasi, kuten Netflixistä, Spotifysta, Apple Musicista ja jopa YouTubesta. Yhdessä kannettavan ja kevyen rungon kanssa Sound Blaster X1 on pohjimmiltaan ammattimainen äänijärjestelmä, joka mahtuu taskuusi!

KÄTEVÄT HALLINTALAITTEET

Pääset helposti käsiksi Sound Blaster X1:n hyödyllisiin ominaisuuksiin, kuten äänenvoimakkuuteen, mikrofonin mykistykseen ja Super X-Fi -säätimiin ilman, että sinun tarvitsee selata monikerroksisia näyttöasetuksia. Mykistyspainike on erityisen hyödyllinen, kun käytät kuulokkeita puhelun aikana!

KAIKKI VOIDAAN PERSONOIDA

Creative-sovelluksen avulla voit hallita kuuntelutapaasi entistä paremmin. Mukauta ääntä taajuuskorjaimen asetuksilla tai säädä taajuuskorjaimen kaistaa mieleiseksesi luodaksesi kuuntelukokemuksen, joka on todella sinun.

Voit myös käyttää laajaa valikoimaa äänenparannuksia luodaksesi oikean tunnelman pelaamiseen, elokuvien katseluun ja muuhun. Uppoudu surround-videoihin Acoustic Enginen kautta tai aktivoi Scout-tila vahvistaaksesi monimutkaisia pelin sisäisiä äänisignaaleja ja saadaksesi etulyöntiaseman vastustajaasi nähden.

KOMMUNIKOI ÄLYKKÄÄMMIN

Smart fun -paketin ansiosta



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.