FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Se on pestävä julkisivumaali, jolla on seuraavat ominaisuudet: pestävyys hyvä kestävyys fysikaaliselle, kemialliselle ja säänkestävyydelle, hyvä hankaus, hyvä piiloteho, nopea kuivuminen, vesihöyrynläpäisevyys, hyvä tarttuvuus alustaan, uni¬formă-kalvo edelleen, matta, joka täyttyy erittäin hyvin huokosiin.

Käyttökohteet: käytetään julkisivuihin ja sisäpintoihin, jotka viimeistelevät kulumisen (esim. rakennukset). Sitä suositellaan kaikille seinäpinnoille, tavallisille, tiilille, kipsilevyille, kipsilevyille jne. Sitä voidaan käyttää johdonmukaisesti vanhan muurauksen päälle. Ei suositella uti¬lizarea-maalaamo Pistorasiat ja muut julkisivun osat, jotka joutuvat kosketuksiin lattian kanssa, varmistetaan vasta asianmukaisen tiivistämisen jälkeen.

Pinnan esikäsittelypohja: Uusi maali voidaan levittää tasoitetuille, puhtaille, kuiville ja kantaville pinnoille (ilman tarttumista estäviä aineita: rasvaa, bitumia, pölyä jne.).

Käyttöohjeet: Ennen käyttöä kauhan sisältö on sekoitettava huolellisesti. Älä sekoita muiden värien kanssa. Tyypistä riippumatta pinnat on pohjustettava Primer-akryylimaaleilla Expert. Pohjamaalin levittämisen jälkeen suositellaan, että niiden kuivumisaika on 4-6 tuntia. Uusi ulkomaali levitetään siveltimellä, telalla tai ruiskutetaan kahteen kerrokseen ilmaa vähemmän. Syöttien ja kerrostumien estämiseksi jokainen maalikerros levitetään yhdessä vaiheessa (keskeytyksettä). Tarvittaessa se voidaan lisätä jopa 10% vettä, jotta saadaan nestemäisempi konsistenssi, sitten homogenoidaan. Kerrosten levittämisen välillä on tauko recoman¬dată 2 tuntia (lämpötilassa 20 ° C ja suhteellisessa kosteudessa 60%).

Alue: Uusi ulkomaali voi peittää 10-12 m2 / l kerroksessa tuen tyypistä ja laadusta riippuen. Pakkaus: muovinen ämpäri. Säilytys: Viileässä, kuivassa, lämpötilassa 5 ° C - 30 ° C alkuperäisessä pakkauksessa, avaamattomana. Va¬labilitate 24 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä pakkausehtojen mukaisesti ja depozitare noudattaa. Katso valmistuspäivä ja pakkaukseen merkityt erät.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.