FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Unisex Camping ja ulkoilutakki

alkaen 90,00 € /kappale veroton hinta
105,00 € 50 - 100 kappaletta
100,00 € 101 - 200 kappaletta
95,00 € 201 - 300 kappaletta
90,00 € 301 - 401 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 200,00 €
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Pakistan
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
7 päivää
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

ILMAINEN TOIMITUS KOTIOVELLESI.
7-10 ARKIPÄIVÄN TOIMITUS

Kankaan tiedot

• Vettä hylkivä DWR-käsittelyllä
Jotta kangas olisi kosteutta kestävä, voit tehdä siitä vettä hylkivän käyttämällä niin sanottua DWR-käsittelyä kankaan ulkopuolella (Durable Water Repellant -viimeistely), joka on kyllästys. DWR-hoitoja on erityyppisiä, käytämme yhtä ilman myrkyllistä kemiallista fluorihiilivetyä, joka on DWR
käsittely/kyllästys, joka saa veden muodostamaan pieniä pisaroita kankaan ulkopuolelle, joka "rullaa pois". DWR-käsittelyä käytetään monien pesujen aikana, mutta sitä voidaan parantaa pesukäsittelyn aikana tai ruiskuttaa. Tämäntyyppinen käsittely ei estä hengittävyyttä, vaikuttaa vain veden pintajännitykseen.

• OEKO-TEX-sertifioitu
Kangastuotantomme on Öko-Tex-sertifioitua ympäristön ja käyttäjän terveyden suojelemiseksi. Kankaat ja kaikki yksityiskohdat on testattu haitallisten aineiden varalta; artikkeli on siis ihmisen ekologisesti vaaraton.

• Rip-StRip-stopopissa oleva kangas on tapa kutoa kangasta niin, että mahdolliset kyyneleet eivät repeydy. Näyttää siltä, että se on pieni vahvistuslankojen verkko. Tämä mahdollistaa kestävän mutta kevyen kankaan.

•Venyä
Joustavan ominaisuuden saamiseksi kankaaseen se koostuu osittain 2% elastaanista, mikä edistää vaatteiden hyvää liikettä, joka lisää mukavuutta.

Ominaisuuksia
Breathe-takki saatavilla koot: XS, S, M, L, XL, 2XL

• Retkeilytakissa on integroitu huppu, joka on piilotettu vetoketjun sisään. Säädettävissä kahdessa asennossa parhaan istuvuuden takaamiseksi. Korkeampi kaulus tarjoaa myös hyvän suojan niskan hankaukselta, kun käytät tiivistettä yhdessä kantohihnojen kanssa esimerkiksi kiikareille jne., jotka haluat ripustaa rintasi eteen, jotta pääset helposti käsiksi.

• Retkeilytakissa on tuuletusaukko olkapäiden välissä, tässä kehon lämpöä kertyy korkean yksilöllisyyden aikana, verkkovuori asetetaan ompelun väliin syntyvän lämmön poistamiseksi.

• Ulkotakki on pidennetty takaa paremman istuvuuden takaamiseksi.

• Kävelytakki on säädettävissä vyötäröltähylkivä vesitakki on säädettävissä ranteissa.

• Hengittävässä takissa on ohutverkkoinen sisäkangas, joka lisää kosteuden säilymistä ja sitä, että vaate kuivuu nopeasti.

• Unisex-ulkotakissa on 8 taskua:

• -Kaksi hihoihin asetettua taskua avataan ja suljetaan tarranauhalla, jaettu kahteen pienempään lokeroon, jotka sopivat täydellisesti pienemmän veitsen, kompassin, radion jne.

• -Kaksi taskua rinnassa avataan ja suljetaan vetoketjulla.

• -Takin sisäpuolella oleva kännykkätasku avataan ja suljetaan tarranauhalla.

• -Suuri tasku vatsassa/rinnassa karttaa ja kompassia varten jne., piilotettu päällekkäisen kankaan (tuulitakki) sisään, joka sulkee takin. Avautuu ja sulkeutuu vetoketjulla.

• -Kaksi taskua vyötärön yläpuolella avataan ja suljetaan vetoketjulla.

• Päävetoketjun peittävä tuulilasi on suljettu napeilla, joiden avulla käyttäjä voi tuulettaa, kun vetoketju ei ole käytössä.

Muut tuotetiedot:

Numerotaskut 8 Ilmanvaihto:
Kyllä, pesu: 30 ° C normaali prosessi Kuivapesu ei välttämättä ole kuivapuhdistettua Valkaisu: ei saa valkaista Kuivaus ei saa rumpua Rauta: suositeltava (matala lämpö) Muut hoito-ohjeet eivät käytä huuhteluainetta, fluorihiilikyllästystä pesun jälkeen, pesuja samanlaisilla väreillä, gmailia ja zaamtekstiilejä yhdessä


Liitteet
Lataa tiedosto jacket.jpg


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.