FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Universaali auton peruutuskamera Laajakulmakamera, joka tekee sinusta helppoa

3,77 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
96 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm0614
EAN:
=VLOOKUP(A317,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

CCD led peruutuskamera

Tämä CCD LED -peruutuskamera on kehitetty erityisesti helpottamaan auton hallintaa ja varmistamaan, että olet aina täysin tietoinen siitä, mitä auton takana on ja millä etäisyydellä.

CCD LED -peruutuskameran resoluutio on 688 x 488 px ja se tarjoaa 170 asteen näkökentän, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja todella hyödyllisen apuvälineen ajon ja pysäköinnin aikana.

Esineet tukkivat varmasti polkusi peruutettaessa, mutta CCD-LED-peruutuskameran avulla tämä ei ole enää ongelma.

Night Vision -järjestelmän ansiosta tuotetta voidaan käyttää helposti myös yöllä.

CCD-led-peruutuskameran ominaisuudet:

-170 asteen katselukulma-Värillinen korkealaatuinen kuva ja TV / NTSC PAL -järjestelmä-IPX6-tason vedenkestävyys, voidaan käyttää sateisina päivinä-Voidaan asentaa kaikkiin autoihin-TV-järjestelmä: PAL, NTSC-Night Vision: kyllä-Synkronointijärjestelmä: sisäinen-Resoluutio: 420 TV-anturi: 5,961 x 4,276 mm-Minimivalaistus: 0.1 lux-Vedenpitävä: IPX6-Virtalähde: 12 V DC-Käyttölämpötila: -10 - 60 astetta-Väri: musta
-Nettopaino: 37 grammaa

Ominaisuudet:1. Compass Liberty Grand Cherokee CCD -pimeänäkö varmuuskopio takaapäin.2. Teräväpiirtoinen CCD-kamera.3. Uusi Superhigh-valoherkkä värilaatuanturi.4. Suuri resoluutio ja laaja katselukulma.5. Pimeänäkö.6. Vedenpitävä.7. Iskunkestävä.8. Se voi auttaa välttämään vaaratilanteita ja kulumista.9. Kompakti muotoilu.10. Ympäristöystävällinen ja kestävä.11. Helppo asentaa, voit asentaa näytön asennustelineen tai yleiskiinnikkeen kautta.
(Näyttö ei tietenkään sisälly toimitukseen!)

Kuvaus:
Koko: 8,3x5x3,3cmKaapelin pituus: 58cmKuva-anturi: korkealaatuinen CCD-anturi ja litteä linssiSignaalijärjestelmä: NTSC-järjestelmäOminaisuus: 4 kpl korkean LED-valoilla ja litteillä linsseilläTyyppi: PeruutuskamerasarjaYhteensopivuus: Sopii kaikille AV-näytöilleSijoittaminen ajoneuvoon: takanaLisätoiminto: Sisäänrakennettu pysäköintiohjelinjaEnkelinäkymä: 170 asteen kulmaResoluutio: 560 TV-linjaMin. Valaistus: 0,1 luksia / F1,2Vaakasynkronointi. Taajuus: 15.625 KHzVertikaalinen synkronointi. Taajuus: 50 HzSNR: Yli 48 dB (AGC-OFF)Dynaaminen alue: ?70dBome jännite: 12V DCWhile ympäristö: -30 °C ~ + 60 °C, Rh 95% Suurin virrankulutus: 130mAAvreous teho: ?1WWire luokitus: IP67 (suojattu pölyn tunkeutumiselta ja alle 1 metrin syvennyksiltä). Erityisominaisuus: Auto White Blance, AGC, taustavalon kompensointi

Pakkauksen sisältö:

1 x kamera
1 X Yleinen käsikirja
1 x virtajohto
1 x 5 metrin signaalijohto



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.