MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tarjoamme erilaisia jalkineita ja vaatesekoituksia, joita myydään Sportsdirect.com yksinoikeudella edulliseen hintaan kolmessa segmentissä - naiset, lapset ja miehet. Kaikki tuotteet ovat luokkaa A + tarroilla ja pahvilaatikoilla (kengille) 1. Tiedot: * Jokainen sekoitus sisältää seuraavat tuotemerkit: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin ja muiden merkkien yksittäiset tuotteet. * Huomaa, että kengät ja mekot ovat pääasiassa urheilumalleja. - Jokainen tuote tulee viime vuoden sportsdirect-mallistoista. -
Elementtejä ei voi valita - malli mallin mukaan. -
Sekoituksessa on 10% lasten tuotteita, 45% naisten ja 45% miesten malleja. - 25% kenkiä, 72% vaatteita, 3% asusteita. *
NYT - Uusien asiakkaiden ensimmäiset tilaukset: Minimitilaus: 50 kpl EXCLUSIVE -hintaan 10,90 euroa! - Testaa laatu ja testaa erinomaiset olosuhteemme. Edut: - Olemme vastuussa siitä, että tavarat toimitetaan tuotteesta riippuen pakkauksen tai laatikon kanssa ongelmattomalla ulkonäöllä.
* Tärkeää: - Seokset valitaan satunnaisesti, useimmat mallit ovat enimmäkseen ainutlaatuisia kappaleita ja kokoja. - Kaikilla ostamillasi tavaroilla on yrityksemme antama asianmukainen lasku. 3. Toimitus: - Toimitushinta vaihtelee sijainnin mukaan. * Toimitamme jokaisen lähetyksen 5-6 arkipäivän kuluessa. Näin ollen se kuljetetaan mihin tahansa paikkaan Euroopassa 6-10 työpäivän kuluessa. 4. Maksutavat: - Pankkisiirto 5. Voit vapaasti vierailla varastossamme Bulgariassa ja nähdä varaston ennen ostamista. * Jos tilaat kenkiä ja vaatteita, ota meihin yhteyttä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.