FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,68 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Kermanmarjajäädytetty jogurttijäätelö, joka tekee konepullon jäähdyttimen 1,5l
Supernopea 4-in-1-kone: jäätelön, jäädytetyn jogurtin ja pirtelöiden tai jäähdytysjuomapullojen valmistukseen.
Suuri lämpösäiliö, jonka kapasiteetti on 1,5l jäätelön valmistukseen suurina määrinä vain 20 minuutissa.
Helppo käyttää 2 painikkeella ja ohjelmoitavalla uniajastimella.
Tästä päivästä lähtien ei enää tarvitse odottaa herkullista jäätelöä! Olipa vuodenaika mikä tahansa, Klarstein Creamberryn avulla voit heti luoda hedelmäjäätelöä, italialaista jäätelöä, sorbetteja tai jäädytettyä jogurttia valituista ainesosista, jolloin lasten ja muiden gourmettien silmät loistavat ilosta.
"Kotitekoisia jäätelöluomuksia herkullisista raaka-aineista 20 minuutissa"
Creamberry on turbojäätelökone, joka pakastaa valitut ainesosat 1,5 litran kaksoiseristetyssä lämpöastiassa vain 20 minuutissa ja loihtii herkullisen, kermaisen jäätelön. Tämä takaa erinomaisen virvokkeen kuumina päivinä ja hauskanpitoon sekä lasten syntymäpäivinä - lisäksi voit olla varma, mitä rakkaamme syövät. Sen avulla voit myös valmistaa jäämassan ottaen huomioon rajoitukset, kuten laktoosi-intoleranssin tai allergiat.
"Nauti erilaisista makuista"
Jäätelön valmistuksen lisäksi Klarstein Creamberry -kone voi luoda herkullisia pirtelöitä silmän mädäntymiseen. Voit myös tehdä itsellesi sellaisia herkkuja kuin sorbetti tai jäädytetty jogurtti. Kaikki tämä tehdään jäätelökoneella, joka käyttää alle 10 W tunnissa.
"Jään tunne vain muutamassa vaiheessa"
Jäätelökoneen käyttö on hyvin yksinkertaista, ja se tehdään ohjaamalla intuitiivisesti kannen painikkeita. Täällä voit asettaa laitteen käyttöajan digitaalisen näytön kautta. Laitteen käytön aikana kello laskee jäljellä olevan ajan. Kansikomponenttien läpän kautta ne pääsevät helposti säiliöön, jossa sekoitin sekoittaa ne työläästi. Jos osa sisällöstä jäätyy, automaattinen sammutustoiminto suojaa moottoria kiilatun sekoittimen aiheuttamilta vaurioilta. Kylmän jäätelöastian käsittelyn helpottamiseksi siinä on muovinen renkaan muotoinen kahva, jonka avulla astia on helppo irrottaa jäätelökoneesta huolehtimatta sormien paleltumista.
Huomaa, että jäätelökoneen säiliö on jäähdytettävä jääkaapissa vähintään 8 tuntia ennen kermaisen jäämassan tuottamista. Siksi suosittelemme säilyttämään sen pakastimessa, jotta Creamberry voi aina olla käyttövalmis.

Tuote on palautuksen jälkeen - siinä on muovihalkeama, mutta se on kuitenkin täysin toiminnassa.

Perustiedot:4-in-1-jäätelökone: jäätelön, jäädytetyn jogurtin ja pirtelöiden tai jäähdytysjuomapullojen valmistukseenturbo-laitteet: tuore kermainen jäätelö vain 20 minuutissa1,5 litran lämpösäiliöerittäin taloudellinen energiankulutus: alle 10W tunnissaOminaisuudet: yksinkertainen käyttö kahdella painikkeella ja digitaalinen näyttösäädettävä ajastin 20-40 min.jäljellä olevan ajan näyttäminen koneen käytön aikana täyttöläppä kannessakätevä kahva rengas jää massasäiliöiden helppoon käsittelyynvakaat, luistamattomat kumijalatmiehitetyn alueen pienet mitatkäyttöohje, jossa etupaneelin on/off-kytkinteholähde: 220-240V ~/50-60HzToimitusalue:1 x pohjapohja1 x lämpösäiliö1 x kansi taajuusmuuttajalla1 x sekoittimen käyttöoppaat saksaksi, englanniksi, italiaksi, ranskaksi, espanjaksiMitat (laite): 19 x 23,5 x 19 cm (leveys x korkeus x syvyys)mitat (lämpösäiliö): 15 x 18 cm (korkeus x Ø)paino: (laite):n. 2,8 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.