FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Uudet ja harvinaiset pitkät bambujuuritikut 95-110cm (37.4"-43.3")Sopii moneen käyttöön

alkaen 8,00 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 25,00 €

Neuvoteltavissa
12,00 € 1 - 10 kappaletta
10,00 € 20 - 40 kappaletta
8,00 € 80 - 160 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
500 kappaletta
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
30 päivää
SKU:
BS95-110
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Olemme innoissamme voidessamme esitellä ainutlaatuisen valikoiman pitkiä bambujuuritikkuja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin luoviin ja toiminnallisiin käyttötarkoituksiin. Nämä harvinaiset tikut, joiden pituus vaihtelee 95–110 cm (noin 37,4–43,3 tuumaa), on valmistettu neljä vuotta vanhoista luonnollisista kultaisista bambujuurista. Jokainen tikku on muodoltaan erilainen ja tarjoaa yksilöllistä luonnetta ja viehätystä.
Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Tärkeimmät ominaisuudet:
Materiaali: Valmistettu luonnollisista kultaisista bambujuurista, kypsytetty optimaalisen lujuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi.
Mitat: Pituudet vaihtelevat 95–110 cm (37,4" – 43,3") ja halkaisijat 1,0–1,6 cm (0,4" – 0,64").
Eri pituuksista johtuen hinnat ovat erilaisia. Annettu hinta on lyhin koko 1 metri. Jos haluat ostaa eri pituisia, ota minuun yhteyttä.
Ainutlaatuinen muoto: Jokaisella tikulla on ainutlaatuinen muoto, mikä lisää sen erottuvuutta. Yksilöllisyydestään huolimatta ne säilyttävät samanlaiset pituudet ja halkaisijat.
Käsittely ja viimeistely: Tikut käyvät läpi polttokuumennuskäsittelyn houkuttelevan ilmeen saamiseksi, ne suoristetaan käsin ja vahataan niiden huippuluokan laadun esittelemiseksi.
Väri: Saatavana ruskean ja keltaisen sekoitetuissa sävyissä.
Monipuolisuus: Ihanteellinen astioiden kahvojen, Charlie Chaplin -keppien, kävely- ja vaelluskeppien, hevosruoskien, veitsen ja kukkaron kahvojen, lyijykynien valmistukseen, putkien valmistukseen, taikurin sauvoihin, tee-se-itse-projekteihin, käsityöläisten käsitöihin, taidesuunnitteluun, huonekalujen kahvan vaihtoon ja muuhun.
Kestävyys ja varastointi: Näitä bambujuuritikkuja voidaan säilyttää useita vuosia menettämättä laatua, mikä tekee niistä erinomaisen sijoituksen.
Sovelluksia:
Nämä bambujuuritikut ovat monipuolisia ja niitä voidaan hyödyntää monilla aloilla. Olipa kyse taiteellisista malleista, toiminnallisista luomuksista tai keräilyesineistä harvinaisuutensa ja työvoimavaltaisen keräysprosessinsa vuoksi, ne palvelevat monenlaisia tarkoituksia.
Tilaus- ja toimitustiedot:
Käsittelyaika: 4-5 päivää.
Toimitustapa: Noin 2-4 viikkoa tai enemmän China Postin lentopostin kautta, seurantanumerolla, Jos suuri tilaus toimitetaan meri- / junakuljetuksella, arvioitu toimitusaika 5-8 viikkoa.
Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin, pika- ja lentorahdin kautta. Jos se ylittää 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.
Kiitos, että valitsit ainutlaatuiset bambujuuritikkumme. Odotamme innolla tilauksesi täyttämistä ja luovien pyrkimystesi tukemista.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.