FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Vaihtelevat koot / väri neliömäiset bambusäleet / nauhat tee-se-itse-projekteihin (pituus: 160cm) - tukkumyynti

alkaen 0,60 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 2,00 €

Neuvoteltavissa
0,90 € 1 - 100 kappaletta
0,80 € 200 - 400 kappaletta
0,70 € 800 - 1600 kappaletta
0,60 € 3200 - 6400 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
100,00 €
Saatavilla oleva määrä
3000 kappaletta
Maa
Kiina
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
30 päivää
SKU:
BSTC20201
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tuotetiedot:
Saatavana luonnollisena bambuvalkoisena ja hiiltyneenä ruskeana. Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Sekalaiset tilaukset ovat hyväksyttäviä. Koska kokoja ja eri hintoja on paljon, julkaistu hinta on alhaisin, joten jos tarvitset eri kokoja, ota minuun yhteyttä ajoissa.

Tärkeintä on, että ostamalla ja myymällä mitä tahansa tuotettani voit helposti muodostaa oman yrityksesi orgaanisen kierron ja tuottaa pitkäkestoista, vakaata ja kasvavaa kassavirtaa, mikä tekee lopputuotteen arvosta ainakin 5-10 kertaa korkeamman.
Koon valinta: Valitse haluamasi leveys ja paksuus senttimetreinä (1 tuuma = 2,54 cm).
Monipuolisuus käytössä:
Nämä bambunauhat sopivat täydellisesti muun muassa lemmikkihäkkien, bambuperhotankojen ja auton huonekalujen korjaamiseen.
Niiden vaihtelevat koot ja tiheä bambukuitu toisella puolella tekevät niistä erityisen sopivia leijojen, lyhtyjen ja muiden innovatiivisten esineiden valmistukseen.
Nauhat leikataan bambun pintakerroksen läheltä, jossa on suurempi bambukuidun tiheys.
Laatu ja joustavuus:
Kaikki nauhat käsitellään korkean lämpötilan steriloinnilla ja jätetään lakkaamatta luonnollisen kauneutensa säilyttämiseksi.
Ne voidaan taivuttaa puolipyöreään muotoon ja asianmukaisella lämmityksellä ne voidaan jopa pyöristää kokonaan. Tutustu kattavaan kokoelmaamme neliömäisiä bambusäleitä/-nauhoja, jotka sopivat ihanteellisesti erilaisiin tee-se-itse-projekteihin, kuten kanootin ja kajakin rakentamiseen, ovi- ja ikkunakehyksiin, valokuvakehyksiin ja muuhun. Nämä nauhat ovat saatavilla tukkumäärinä, ja ne tarjoavat monipuolisuutta ja laatua sekä harrastajille että ammattilaisille. Tilaaminen ja toimitus:
Käsittelyaika: 4-5 päivää.
Toimitus: Toimitus kestää yleensä noin 2-4 viikkoa China Postin lentopostin kautta. Suuremmille tilauksille on saatavilla meri-/junatoimitus, joka kestää noin 5-8 viikkoa.
Rahti lasketaan painon ja tilavuuden perusteella postin, pika- ja lentorahdin kautta. Jos se ylittää 20 kiloa, se lähetetään meritse tai rautateitse. Se on ovelta ovelle -palvelu, jossa on seurantanumero, jota on kätevä seurata verkossa milloin tahansa. Mukautetut pyynnöt ovat tervetulleita.
Mukautetut koot: Voimme valmistaa jopa 2 metrin pituisia nauhoja merikuljetuksiin. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erikoiskokopyyntöjä.
Kiitos, että harkitsit bambusäleitämme / -nauhojamme luoviin pyrkimyksiisi. Odotamme innolla, että voimme tarjota korkealaatuisia materiaaleja seuraavaan projektiisi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.