FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Victure WE1200 kaksikaistainen WiFi-alueen laajennin

9,59 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
61 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Helppo asennus: WiFi-verkon laajennin tarjoaa sinulle helpon ja nopean asennuksen ilman ylimääräistä sovellusta. Liitä vain wifi-toistin reitittimeen verkkosivuston kautta. Jos sinulla on WPS-yhteensopiva reititin, voit laajentaa langatonta kattavuutta ilman lisävaiheita painamalla WPS-painiketta.
Kaksikaistainen vakaa signaali: Kaksikaistaisen tekniikan avulla voit valita automaattisesti korkealaatuiset taajuuskaistat parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Se tarjoaa jopa 300 Mbps: n nopeuden 2.4 GHz: n kaistalla ja jopa 867 Mbps: n nopeuden 5 GHz: n kaistalla. Käytettävissä on yhteensä 1167 Mbps, mikä minimoi tiedonsiirtohäviöt.
Suuri nopeus: Kahdella ulkoisella antennilla varustettu tiedonsiirtonopeus on jopa 1200 Mbps. Tämä lisää WiFi-peittoaluetta ja tarjoaa vahvan, luotettavan WiFi-signaalin, joten voit välttää viiveitä ja puskurointia työskennellessäsi ja nauttia HD-suoratoistosta, pelaamisesta, selaamisesta, lähettämisestä ja puheluista keskeytyksettä.
Ethernet-portti ja AP-tila: WiFi-verkon laajennin voi toimia tulo- tai lähtölaitteena, kaksisuuntaisena langallisena yhteytenä. Tämä ei vain vahvista signaaliasi, vaan toimii myös erinomaisena langattomana tukiasemana. Samalla kun lisäät olemassa olevaa Wi-Fi-kattavuutta, voit myös yhdistää minkä tahansa langallisen laitteen, kuten älytelevision, multimediasoittimen, pelikonsolin tai tietokoneen, WiFi-verkkoon Ethernet-porttien kautta.
Yleinen yhteensopivuus: Verkkolaajennin toimii langattomana siltana iPhonen, iPadin, Android-laitteiden, Smart TV: n, mediasoittimen, pelikonsolin tai tietokoneen yhdistämiseen. Tämä laaja yhteensopivuus varmistaa, että se toimii useimpien laitteiden kanssa, joten käyttäjät voivat saada kaiken irti verkkoyhteyksistään.
Paranna Internet-kokemustasi tällä helposti asennettavalla kaksikaistaisella nopealla WiFi-verkon laajennuksella. Ethernet-portti ja tukiasematila lisäävät liitettävyyttä ja joustavuutta, ja yleinen yhteensopivuus pitää kaikki laitteesi yhteydessä verkkoon. Vakaa ja luotettava signaali, nopea tiedonsiirto ja helppo asennus takaavat erinomaisen kokemuksen kaikille käyttäjille.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.