FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Video Intercom Kit, jossa IP PNI House 900 ja Yala sähkömagneettinen hopea

104,71 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
25 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-KIT900V2
EAN:
1094922161238
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pimeänäkö
IP-videopuhelin, PNI House 900, on varustettu 6 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella kuvia yöllä, selkeydellä ja erittäin hyvällä laadulla kävijöiden / vieraiden kanssa. Viestintä sisemmän ovikellon kanssa on langatonta.

Valvonta ja kuvaus
PNI House 900: ssa on microSD-korttipaikka, johon voit asettaa jopa 64 Gt: n kortin (ei sisälly toimitukseen) , johon voit tallentaa kuvia automaattisesti kokoonpanosta riippuen. Painamalla ovikellopainiketta sekä sisäovikello että puhelimessa / älypuhelimessa avautuva sovellus soivat.

Suojaus sateen sattuessa
PNI House 900 hyötyy ip66-suojausluokasta, joka tekee siitä pölyn- ja vedenkestävän ankarimmissakin olosuhteissa. Käyttölämpötila on luokiteltu välille -10 ja +50 °C

Valittavissa oleva soittoääni
Ovikelloyksikössä on 52 musiikkiääntä, jotka voit asettaa painamalla erillistä painiketta, voit myös säätää soittoäänen äänenvoimakkuutta, se toimii jopa 100 metrin etäisyydellä avoimella kentällä ja pienenee esteistä riippuen.  Virtalähde on valmistettu kolmesta paristosta / akusta, tyyppi AAA / R3. (ei sisälly toimitukseen)

Esimerkki asennuksesta
PNI House 900 -sisäpuhelimella on mahdollisuus hallita ihmisten pääsyä tiloihin tai tilojen uloskäynnille Fail Safe- tai Fail Secure -sähkömagneettisen lukon ja siihen liitettävän pääsypainikkeen avulla.
Yalen käyttö / avaaminen voidaan sallia / tilata erillisestä sovelluksesta sisäpuhelimesta soitetun puhelun jälkeen Ful-näytön videotilasta painamalla näppäin (Ios) tai ovi (Android) -symbolia.
 
Vikaturvallinen toiminta, yleensä suljettu

Tässä kokoonpanossa lukko avautuu sähköisellä impulssilla (ja sulkeutuu vasta, kun ovi tai portti on avattu ja suljettu) tai manuaalisesti (mekaaniset komponentit varmistavat aukon sisäpuolelta myös sähkökatkosten sattuessa).

Avaaminen vasemmalla puolella

Soveltuva SilverCloud YL500 sähkömagneettinen yala voidaan asentaa oviin, joiden aukko on vasemmalla puolella sisäänpäin. Oven suositeltu paksuus on 35-50 mm.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.