FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videopuhelinsarja, jossa on IP PNI House 900 ja Yala sähkömagneettinen PNI H1

104,50 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
25 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pimeänäkö
IP-videopuhelin, PNI House 900, on varustettu 6 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella kuvia yöllä, selkeydellä ja erittäin hyvällä laadulla kävijöiden / vieraiden kanssa. Viestintä sisemmän ovikellon kanssa on langatonta.

Valvonta ja kuvaus
PNI House 900: ssa on microSD-korttipaikka, johon voit asettaa jopa 64 Gt: n kortin (ei sisälly toimitukseen) , johon voit tallentaa kuvia automaattisesti kokoonpanosta riippuen. Painamalla ovikellopainiketta sekä sisäovikello että puhelimessa / älypuhelimessa avautuva sovellus soivat.

Suojaus sateen sattuessa
PNI House 900 hyötyy ip66-suojausluokasta, joka tekee siitä pölyn- ja vedenkestävän ankarimmissakin olosuhteissa. Käyttölämpötila on luokiteltu välille -10 ja +50 °C

Valittavissa oleva soittoääni
Ovikelloyksikössä on 52 musiikkiääntä, jotka voit asettaa painamalla erillistä painiketta, voit myös säätää soittoäänen äänenvoimakkuutta, se toimii jopa 100 metrin etäisyydellä avoimella kentällä ja pienenee esteistä riippuen.  Virtalähde on valmistettu kolmesta paristosta / akusta, tyyppi AAA / R3. (ei sisälly toimitukseen)

Esimerkki asennuksesta
PNI House 900 -sisäpuhelimella on mahdollisuus hallita ihmisten pääsyä tiloihin tai tilojen uloskäynnille Fail Safe- tai Fail Secure -sähkömagneettisen lukon ja siihen liitettävän pääsypainikkeen avulla.
Yalen käyttö / avaaminen voidaan sallia / tilata erillisestä sovelluksesta sisäpuhelimesta soitetun puhelun jälkeen Ful-näytön videotilasta painamalla näppäin (Ios) tai ovi (Android) -symbolia.
 
Ei-epäonnistunut turvallinen asema
Ei-vikaturvallinen (Fail-secure) käyttö. Tässä kokoonpanossa sähkövirran käyttö aiheuttaa yalen avautumisen. Mekaaniset komponentit tarjoavat aukon sisäpuolelta myös sähkökatkosten sattuessa.

Sovellettu kokoonpano
Se sopii sisäpuhelinratkaisuihin tai kulunvalvontajärjestelmiin. Se voidaan asentaa asuinrakennuksiin, liiketiloihin, hotelleihin, kouluihin, varastoihin, laitoksiin jne.

Sähkölaitteet
Yala toimii 12V max 1A virralla. Avauskomento tehdään sähköpulssilla tai manuaalisella käytöllä.

Teräs
Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kotelolla tämä sähkömagneettinen yala sopii moniin ulko- tai sisäoviin. Asennus oveen voidaan tehdä asennuksesta riippuen, jolloin on mahdollista muuttaa avautumissuuntaa.

Vedenpitävä IP66
SÄHKÖMAGNEETTINEN YALA PNI H1073A on IP66-pöly- ja vesisuojausstandardin mukainen.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.