FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
11 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videovalvontakamera PNI House IP2DOME 1080P varifokaalisella IP 2.8: lla

50,64 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-IP2DOME
EAN:
5949066511455
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pääsy- ja valvontamenetelmät
PNI House IP2DOME -kameraa voidaan ohjata mobiililaitteista Androidin ja iOS: n kanssa yhteensopivan XMEye-sovelluksen kautta ja tietokoneelta General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-asennustiedosto löytyy paketin mukana toimitetulta CD-levyltä tai voit ladata sen verkkosivustoltamme, tuotesivulta, latausosiosta.

Varifokaaliset linssit
PNI House IP2DOME -videokamera on varustettu varifokaalisilla linsseillä 2,8 - 12 mm, joiden avulla voit asettaa zoomauksen ja tarkennuksen haluttuihin pisteisiin.

P2P-toiminto ja Full HD -resoluutio
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP IP -kameraa käytetään suoraan P2P-yhteyden kautta ilman reitittimen määrittämistä. Syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan pääset helposti käsiksi kaikkiin huoneen toimintoihin.

Näkymä myös heikossa valaistuksessa
IP PNI IP2DOME -kamera on varustettu 36 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella yöllä jopa 30 metrin etäisyydellä. Sitä voidaan käyttää kodin, toimistojen, tehtaiden, kauppojen, sairaaloiden jne. Yksinkertainen, kätevä ja reaaliaikainen.

Etätallennus PC:llä tai NVR:llä
Voit tallentaa videokameralla otettuja kuvia tietokoneella, Internetin kautta (edellyttäen, että se on päällä koko tallennuksen ajan) tai NVR:ään (edellyttäen, että se on asentanut vähintään yhden luku- ja kirjoitustilaan asetetun kiintolevyn).

Ulkona ja sisällä
Voit käyttää tuotetta sisä- ja ulkotilojen valvontaan. IP66-suojausluokka takaa huoneen sisäosien eristämisen kosteudelta ja pölyltä.

Yhteensopiva syöttölaite
Jos käytät kameraa erillisessä tilassa, suosittelemme käyttämään 12 V: n 2A-yhteensopivaa syöttölaitetta tai PNI 220V - 12V 5A -syöttölaitteen mallia valvontakameroille ja DVR: lle (tuotekoodi PNI-ACCTVALIM).Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.