FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videovalvontakamera PNI IP2MP 1080P varifokaalisella IP 2.8 - 12 mm

50,56 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pääsy- ja valvontamenetelmät
IP2MP PNI -kameraa voidaan ohjata mobiililaitteista Androidin ja iOS: n kanssa yhteensopivan vMEyeCloud-sovelluksen kautta ja tietokoneelta General CMS -ohjelmiston kautta. Löydät CMS-asennustiedoston pakettiin sisältyvältä CD-levyltä tai voit ladata sen verkkosivustoltamme tuotesivulta, Lataa-osiosta.

Varifokaaliset linssit
PNI IP2MP -videokamera on varustettu varifokaalisilla linsseillä 2,8 - 12 mm, joiden avulla voit asettaa zoomauksen ja tarkennuksen haluttuihin pisteisiin.

P2P-toiminto ja Full HD -resoluutio
IP PNI IP2MP -kameraa käytetään suoraan P2P-yhteyden kautta ilman reitittimen määrittämistä. Syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan pääset helposti käsiksi kaikkiin huoneen toimintoihin.

Näkymä myös heikossa valaistuksessa
IP PNI IP2MP ip -kamera on varustettu 42 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella yöllä, jopa 50 metrin etäisyydellä. Sitä voidaan käyttää kodin, toimistojen, tehtaiden, kauppojen, sairaaloiden jne. Yksinkertainen, kätevä ja reaaliaikainen.

Kaukosäädin
Voit valvoa ja hallita kameraasi millä tahansa Internet-selaimella (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) tai erillisellä Windows-, Android- tai iOS-ohjelmistolla mistä päin maailmaa tahansa.

Etätallennus PC:llä tai NVR:llä
Voit tallentaa videokameralla otettuja kuvia tietokoneella, Internetin kautta (edellyttäen, että se on päällä koko tallennuksen ajan) tai NVR:ään (edellyttäen, että se on asentanut vähintään yhden luku- ja kirjoitustilaan asetetun kiintolevyn).

Ulkona ja sisällä
Voit käyttää tuotetta sisä- ja ulkotilojen valvontaan. IP66-suojausluokka takaa huoneen sisäosien eristämisen kosteudelta ja pölyltä.

Yhteensopiva syöttölaite
Jos käytät kameraa erillisessä tilassa, suosittelemme käyttämään 12V 2 A -yhteensopivaa syöttölaitetta tai PNI-syöttölaitteen mallia 220V - 12V 5A valvontakameroille ja DVR: lle (tuotekoodi: PNI-ACCTVALIM).Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.