WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videovalvontakamera PNI IP30 live 1.3MP GSM 4G SIM-korttipaikka, varten

126,75 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
gsm
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-IP30
EAN:
5949066509001
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pääsy- ja valvontamenetelmät
PNI House IP30 -kameraa voidaan ohjata mobiililaitteista Android- ja iOS-yhteensopivien CamHi-sovellusten kautta ja tietokoneelta HiP2P-ohjelmiston kautta. CMS-asennustiedosto löytyy paketin mukana toimitetulta CD-levyltä tai voit ladata sen verkkosivustoltamme, tuotesivulta, latausosiosta.

4G / 3G-modeemi, jossa on microSIM ja WiFi-reititin
Kameraan sisäänrakennettu 3G/4G-modeemi tarjoaa käyttäjälle uuden tavan lähettää kuvia Internetissä. Sinun tarvitsee vain asettaa SIM-kortti, jossa on Internet, ja sinulla on helppo pääsy kameraan mistä päin maailmaa tahansa. Tässä modeemissa on myös WiFi-reititin, jonka avulla käyttäjä voi muodostaa suoran yhteyden kameraan, kun se on lähellä sitä katselua tai määritystä varten.

P2P-toiminto ja HD-resoluutio
IP PNI IP30 ip30 -kameraa käytetään suoraan P2P-yhteyden kautta ilman reitittimen määrittämistä. Syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan pääset helposti käsiksi kaikkiin huoneen toimintoihin.

Näkymä myös heikossa valaistuksessa
Ip PNI IP30 -kamera on varustettu kahdella INFRARED ARRAY -LEDillä, joiden avulla voit katsella yöllä jopa 40 metrin etäisyydellä. Sitä voidaan käyttää kodin valvontaan, toimistoihin, tehtaisiin, kauppoihin ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sitä voidaan käyttää metsästyshuoneena. Yksinkertainen, kätevä ja reaaliaikainen.

MicroSD- tai etäkorttitallennus PC:llä tai NVR:llä
Voit tallentaa videokameran ottamat kuvat mikro-SD-kortille, joka on asennettu kameran sisään, tietokoneelle, Internetin kautta (edellyttäen, että se on päällä koko tallennuksen ajan) tai NVR: lle (edellyttäen, että se on asentanut vähintään yhden kiintolevyn, joka on asetettu luku- ja kirjoitustilaan). IP 30 -kamera on myös yhteensopiva ONVIF NVR -järjestelmien kanssa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.