FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videovalvontakamera PNI IP930W 1080P 2 MP langattomalla IP P2P PTZ:llä

33,78 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
100 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Yhteensopiva sovellus
Jos haluat käyttää, seurata ja hallita kameraa etänä Internetin kautta mistä tahansa mobiililaitteesta, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä, sinulla on käytettävissäsi ilmainen sovellus YI IoT ja ohjelmisto PC: lle / kannettavalle tietokoneelle, jossa on samanniminen Windows, joka voidaan ladata tuotesivulta.

Älykäs liikkeenseuranta
IP930W-kamerassa on erityinen ja ainutlaatuinen toiminto, nimittäin älykäs liikkeenseuranta. Mitä se tarkalleen ottaen tekee? Kamera pyörii esineen, henkilön, kehyksessä liikkuvan eläimen jälkeen ja seuraa sitä, kunnes se poistuu tarkkailualueelta.  Tietenkin ei ole puutetta toiminnosta, joka varoittaa älypuhelimessa liiketunnistuksesta ja tallentaa videoita vain liiketunnistukseen.

Kaksisuuntainen viestintä
Silmukan tallennustoiminnon ansiosta kamera tallentaa jatkuvasti, poistamalla vanhimmat tallenteet ja tallentamalla uudemmat ilman käyttäjän toimia.

Full HD -resoluutio
Ip930W-kamera kuvaa ja tallentaa videoita maksimiresoluutiolla Full HD 1920 x 1080 pikseliä, mikä takaa erittäin hyvälaatuisen kuvan.

Rekisteröinti silmukassa
Silmukan tallennustoiminnon ansiosta kamera tallentaa jatkuvasti, poistamalla vanhimmat tallenteet ja tallentamalla uudemmat ilman käyttäjän toimia.

Näkymä myös heikossa valaistuksessa
IP PNI IP930W ip -kamera on varustettu 2 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella yöllä, jopa 5 - 10 metrin etäisyydellä (etäisyys vaihtelee esineiden, seinien, ympäristön valon jne. värin mukaan). Sitä voidaan käyttää kodin, toimistojen, tehtaiden, kauppojen, sairaaloiden jne. Yksinkertainen, kätevä ja reaaliaikainen.

PTZ-kierto-ominaisuus
Kamera tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden etäohjata kiertoa 355° kulmassa vaakasuunnassa ja 155° pystysuunnassa saadakseen paljon suuremman ja lähes täydellisen kuvan suojatusta tilasta. Toinen hyödyllinen toiminto on digitaalinen zoomaustoiminto, joka mahdollistaa zoomauksen saadaksesi lisätietoja.

Paikallinen tai etätallennus
Ip930W-kamera on varustettu microSD-korttipaikalla, jonka avulla voit tallentaa kuvia myöhempää katselua varten asettamalla erikseen ostetun enintään 64 Gt: n muistikortin. Voit myös tallentaa kuvat tietokoneelle Internetin kautta, mutta sen on pysyttävä päällä koko tallennuksen ajan.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.