FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Videovalvontasarja PNI House - NVR 16CH 1080P ja 6 kameraa PNI IP2D

304,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
2 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-HOUSE6
EAN:
5949066511684
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

>

Pääsy- ja valvontamenetelmät
PNI House -videovalvontasarjaa voidaan ohjata mobiililaitteista Androidin ja iOS: n kanssa yhteensopivan XMEye-sovelluksen kautta ja tietokoneelta General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-asennustiedosto löytyy paketin mukana toimitetulta CD-levyltä tai voit ladata sen verkkosivustoltamme, tuotesivulta, latausosiosta.

NVR (verkkovideonauhuri), jossa enintään 16 kanavaa full HD
PNI House 1080P NVR:n avulla voit tallentaa ja toistaa kuvia jopa 16 valvontakamerasta 1080p-tarkkuudella tai 8 kamerasta 1080p-resoluutiolla. Huomautus: Tämä laite ei ole yhteensopiva analogisten kameroiden kanssa.

Ohjaus Internetin kautta
Voit katsella tallenteita reaaliajassa mistä tahansa laitteesta (kannettava tietokone, tietokone tai puhelin) Internetin kautta joko suoraan selaimesta (Internet Explorer) tai paketin CD-levyllä olevan erillisen sovelluksen avulla (yhteensopiva Windowsin, iOS: n, Androidin kanssa).

Moninkertainen rekisteröinti
PNI House 1080P NVR antaa sinulle mahdollisuuden valita haluamasi tallennustyypin: manuaalisesti, hälytyksessä, liiketunnistuksessa tai silmukassa.

Liittimet
Voit liittää useita erilaisia näyttöjä, laite on varustettu HDMI- ja VGA-lähdöllä. NVR:ään asennetulle kiintolevylle tallennetut videotallenteet voidaan ladata paikallisesti USB-tikulle, tuotteen käyttöliittymän (USB2.0 tai USB3.0) kautta tai etänä Internetin kautta suoraan tietokoneeseen. PNI House 960P NVR:ää voi käyttää Internetin kautta RJ45 LAN -portin ansiosta.

Yhteysprotokollat
Pni House 1080P NVR on uusinta tekniikkaa ja tukee protokollia, kuten: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + äänitallenne
Voit tallentaa videota äänellä liittämällä IP-kamerat integroidulla mikrofonilla tai erillisellä mikrofonilla (lisävaruste ei sisälly pakkaukseen).

HDD-yhteensopivuus
Valvontajärjestelmien kehittyessä kiintolevyjen (tallennusyksiköiden) valmistajat ovat luoneet niille omistettuja ratkaisuja. Näin ollen PNI-valvontajärjestelmien maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja ilman ongelmia suosittelemme käyttöä vain erityisten CCTV-kiintolevyjen kanssa. Mainitsemme tässä WD Purple, WD RE, WD SE, mallit, joiden luotettavuus, kestävyys ja laatu taataan 24/7.

Sähköpostin asetukset
Tämä järjestelmä mahdollistaa varoitusten lähettämisen asetettuun sähköpostiosoitteeseen hälytyksen sattuessa (liiketunnistus, kuvan puute jne.) Siirry järjestelmävalikkoon ja tee asetukset alla olevan kuvan mukaisesti:

Varifokaaliset linssit
PNI House IP2DOME -videokamera on varustettu varifokaalisilla linsseillä 2,8 - 12 mm, joiden avulla voit asettaa zoomauksen ja tarkennuksen haluttuihin pisteisiin.

P2P-toiminto ja Full HD -resoluutio
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP IP -kameraa käytetään suoraan P2P-yhteyden kautta ilman reitittimen määrittämistä. Syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan pääset helposti käsiksi kaikkiin huoneen toimintoihin.

Näkymä myös heikossa valaistuksessa
Ip PNI IP2DOME -kamera on varustettu 30 infrapuna-LEDillä, joiden avulla voit katsella yöllä jopa 30 metrin etäisyydellä. Sitä voidaan käyttää kodin, toimistojen, tehtaiden, kauppojen, sairaaloiden jne. Yksinkertainen, kätevä ja reaaliaikainen.

Etätallennus PC:llä tai NVR:llä
Voit tallentaa videokameralla otettuja kuvia tietokoneella, Internetin kautta (edellyttäen, että se on päällä koko tallennuksen ajan) tai NVR:ään (edellyttäen, että se on asentanut vähintään yhden luku- ja kirjoitustilaan asetetun kiintolevyn).

Ulkona ja sisällä
Voit käyttää tuotetta sisä- ja ulkotilojen valvontaan. IP66-suojausluokka takaa huoneen sisäosien eristämisen kosteudelta ja pölyltä.

Yhteensopiva syöttölaite
Jos käytät kameraa erillisessä tilassa, suosittelemme käyttämään 12 V: n 2A-yhteensopivaa syöttölaitetta tai PNI 220V - 12V 5A -syöttölaitteen mallia valvontakameroille ja DVR: lle (tuotekoodi PNI-ACCTVALIM).Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.