FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tämän deluxe-sähkörobotin avulla voit luoda useita vihannesruokia, jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia, mikä tekee niistä houkuttelevampia. Näin saat jopa lapset nauttimaan vihannesten eduista.
Valitse vaivattomasti terä haluamallesi leikkaustyypille.

Syyt vihannesten kulutukseen:

Vihannekset sisältävät elementtejä, jotka voivat torjua sairauksia ja parantaa terveyttämme monin tavoin.
Joitakin syitä syödä enemmän vihanneksia:
Kalium vs. natrium: Monet vihannekset sisältävät runsaasti kaliumia ja auttavat poistamaan nesteen kertymistä, joka on tyypillistä natriumpitoisille elintarvikkeille. Tästä syystä vihannesten syöminen estämme nesteen kertymisen aiheuttamaa verenpainetautia ja vatsan ja jalkojen turvotusta.
Rasva ja kalorit: Vihannekset ovat vähän kaloreita, rasvattomia ruokia, joten ne auttavat ylläpitämään painoa ja torjumaan liikalihavuutta. Tulos: vähemmän kolesterolia ja triglyseridejä ja siten vähemmän kardiovaskulaarisia patologioita.

mineraalit: Vihannekset sisältävät runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, sinkkiä, fosforia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia tai kuparia, mikroravinteita, jotka ovat välttämättömiä kehomme moitteettoman toiminnan kannalta.
Vitamiinit, kuidut ja antioksidantit: Vihannesten vitamiinipitoisuudella on erittäin hyödyllisiä vaikutuksia kehomme. Esimerkiksi A- ja C-vitamiini pitävät vahvan puolustuksemme infektioita vastaan, kun taas B-ryhmän vitamiinit vahvistavat hermostoa. Kuitu auttaa säätelemään suoliston kulkeutumista ja antioksidantit hidastavat huomattavasti ikääntymistä ja estävät tiettyjen kasvainten kehittymisen.

OMINAISUUKSIA
• Se toimii 4 paristolla.
• 4 erilaista terää:
Ohut leikkaus.
Paksu leikkaus.
Julienne leikkaa.
Raastin.
Pakkaus 30,1 x 10,8 x 11,9.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.