WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu täydelliseen perinteen ja toiminnallisuuden yhdistelmään Klausberg KB-7403 Viheltävällä vedenkeittimellä. Asiantuntevasti kestävästä hiiliteräksestä valmistetussa vedenkeittimessä on korkealaatuinen emalipinnoite, joka on suunniteltu kestämään ajan testi.

Varustettu kätevällä viheltämistoiminnolla, se osoittaa sulavasti, kun vesi on kiehunut. Tämä ominaisuus takaa energiatehokkuuden ja turvallisuuden ja lisää keittiöösi klassisen kosketuksen.

Monipuolisuus on tämän vedenkeittimen ydin, joten se sopii kaikentyyppisille keittotasoille, mukaan lukien sähkö-, keramiikka-, halogeeni-, induktio- ja kaasutasot. Varmista optimaalinen suorituskyky sovittamalla vedenkeittimen pohja teholtaan ja kooltaan sopiviin polttimiin.

Vaikka vedenkeitin on suunniteltu helppokäyttöiseksi, on tärkeää huomata, että tämä vedenkeitin EI sovellu astianpesukoneen puhdistukseen. Manuaalista hoitoa suositellaan sen koskemattoman kunnon säilyttämiseksi.

Runsaalla 2,8 litran tilavuudellaan tämä vedenkeitin on ihanteellinen palvelemaan useita vieraita tai tukkumyyntisovelluksiin, joissa tarvitaan suurempia määriä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.