WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu korkealaatuisen, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetun 2,8 litran viheltävän vedenkeittimemme tehokkuuteen ja kestävyyteen. Tämä vedenkeitin ei ole vain suunniteltu kestämään päivittäisen käytön vaatimuksia, vaan se myös lisää ripauksen eleganssia kaikkiin keittiötiloihin.

Monipuolinen vedenkeittimemme sopii kaikenlaisille ruoanlaittolähteille. Olipa sinulla kaasuliesi, sähkölevy tai induktiokeittotaso, tämä vedenkeitin sopii saumattomasti ruoanlaittorutiinisi.

Vihellystoiminto on käytännöllinen ominaisuus, joka ilmoittaa välittömästi, kun vesi on kiehunut, jolloin voit hoitaa keittiötehtävät huoletta. Ääni on selkeä, mutta ei häiritsevä, mikä tarjoaa käyttömukavuutta ilman häiriöitä.

Tämä vedenkeitin on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja siinä on mukava kahva ja nokka, joka varmistaa turvallisen ja kontrolloidun kaatamisen. Suuri 2,8 litran kapasiteetti sopii ihanteellisesti useiden kupillisten suosikkijuomien tarjoiluun, joten se sopii täydellisesti sekä koti- että tukkukaupan tarpeisiin.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.