FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

3MK virustorjuntakalvo koko näytölle Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Silver Protection 3mk 7H koko näytön virustorjuntakalvo Galaxy S21 Plus -puhelimelle Täydellisesti Samsung Galaxy S21 Plus:n näyttöön sopiva Silver Protection folio tunnetulta 3mk-brändiltä on tuote, joka näyttömme suojaavien ominaisuuksien lisäksi , poistaa siihen kerääntyneet bakteerit. Siinä käytetty antimikrobinen pinnoite tappaa 99,9 % tunnetuista viruksista, bakteereista, sienistä ja homeista. Kalvo toimii koko ajan, minkä ansiosta se suojaa näyttöämme siihen jokapäiväisessä käytössä kerääntyviltä bakteereilta.



Tuotteen kohokohdat: Tuotemerkki
3mk
Sarja
Hopeinen suojaus
Tuotetyyppi
Virustorjuntakalvo
Yhteensopivuus
Samsung Galaxy S21 Plus





Miksi tämä tuote kannattaa ostaa? Paksuus: vain 0,17 mm Pinnan kovuus: 7H 3x lisää näytön kestävyyttä Koteloystävällinen - yhteensopiva kotelon kanssa Suojaa naarmuilta Halkeamankestävä Self-Heal™ -tekniikka - itsestään paraneva Sarjan sisältö: 1 x SilverProtection folio, Anti-Bubble Card ™, puhdistussarja



Lisätiedot: Silver Protection 3mk -kalvon valtava etu on sen joustavuus, jonka ansiosta se suojaa myös näytön pyöristettyä osaa. Valmistaja päätti kalvon käyttöiän pidentämiseksi käyttää itsestään uusiutuvaa pinnoitetta, joka saa kalvon toimimaan koko ajan ja pystyy poistamaan puhelimen käytön aikana syntyneet pienet vauriot tai naarmut. Self-Heal™:n ansiosta voimme nauttia kalvon sileästä pinnasta vielä pidempään ja asennuksen aikana muodostuneet kuplat katoavat 72 tunnissa. LUE SE! * Kalvon asennuksen jälkeen on mahdollista ilmakuplia tai asennusjälkiä. Self-Heal™-tekniikan ansiosta ne katoavat 72 tunnin kuluessa.


3mk on puolalainen tuotemerkki, joka valmistaa pääasiassa karkaistuja laseja, hybridilaseja, koteloita ja suojakalvoja. Kaikki 3mk®-tuotteet on valmistettu äärimmäistä huolellisuutta noudattaen, ja ne on suunniteltu tarjoamaan paras, mahdollisesti näkymätön suoja laitteillemme. Brändille on ominaista laaja kokemus, jonka ovat vahvistaneet erilaiset testit, sertifikaatit ja palkinnot.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.