FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

X90 smart ra oranssi f llisten aj nd k valkoinen r s jjal

16,92 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
37 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Esittelemme X90 smart r t orange nt n t n t t t t s n t h t n t h i on f rfi, teen ja p rok. Tämä st lusos s toiminto on älykäs parhaalla tekniikalla ja sillä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä n ny tse s rikas tsa jokapäiväinen olemassaolo kaksi.

X90 smart ra:ssa on n-gy-muotoinen aluna nium TV-kotelo, joka on kestävä ja turvallinen. Tpu-ranneke on mukava käyttää ja sitä käytetään jokapäiväiseen käyttöön. Ra k nny , kukin 105 grammaa s ly ilman rasitusta ranteeseen.

Tämä älykäs ra rint ssel voi olla aktiivinen, paina vain + -painiketta nähdäksesi sen kätevän käytön. 1,96 h suuri k lentotuhka n a TFT k lentotuhkatekniikka les s r on kuvattu yksityiskohtaisesti t. Ra: ta voidaan käyttää bb r n t i on, mukaan lukien ce n-musta, ce n-oranssi, ce n-sz rke, tavallinen silikoni-oranssi rga s m paljon.

X90: ssä on älykkäät perustoiminnot, kuten p ld ul h v monet r gz t se puhelimet nyvb l, SMS k ld se s vastaanotto sa puhelin risti l, syke r s, v rnyom sm r s, unimonitori s, Bluetooth h v s s musiikkisoitin s s ja brest ra s eml käsi k. Smart ra more bb t tukee Bluetooth NFC -toimintoa, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Yhtiö käyttää myös monia musiikin näyttämiseen, mukaan lukien WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp ja Instagram.

X90 on älykäs auttamaan sinua seuraamaan ja parantamaan yleistä suorituskykyäsi Smart ra on yhteensopiva IOS 9.0 s jabb version ival sekä Android 5.0 s jabb version ival. Se voi myös olla enemmän kuin tarpeen, jotta silmä voi muotoilla r t: n yhdeksi ni ig nyk tsa.

X90 on älykäs hienoimmalla tekniikalla t t s lusos design t st tv zi olla rikas tse s k nny tse jokapäiväinen olemassaolo. Tilaa nyt ja hanki edistyneet ominaisuudet ja älykkäät valinnat. Aj nd k valkoinen r t h t i on o f r .

X90 smart r tuo enemmän bb mukana tulee myös Bluetooth-kuulokkeet, jotka voivat v tehdä johdot k n lk li kuuntelu st s h v monia vastaanottoja. Lisäksi aj nd k matt valkoinen r r n j j j r a r a r a t i on o f st luss t i on muokattavissa s.

Pakkauksen sisältö:

1 x X90 älykäs ra
1 x QI t lt
1 x tyyppi C - salamatiedot sisällä.
1 x X90 Bluetooth-kuuloke
1 kpl oranssia W j
1 x Feh r sz j



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.