FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
5 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutki vaistoasi
Armeijaluokan sitkeys / 10 ATM:n vedenkestävyysVeri-happisaturaatiomittaus
SEIKKAILUVALMIS MUOTOILU
Kestävyyttä, joka sopii omiisi
Amazfit T-Rex Pron muoto on kova ja vankka, ja siinä on erilliset kulmat. Kun kello on läpäissyt 15 sotilastason testiä1, se voi taistella kanssasi kuumien aavikoiden, kosteiden sademetsien ja napajäätiköiden läpi. Todista kestävyyttä, joka uskaltaa elementtejä helposti.
* Asiaa koskevat tiedot ovat peräisin seuraavasta raportista: H202005252293-01EN-G2. Pitkäaikaista altistumista ei suositella, koska se voi vahingoittaa kelloa ja sen osia.
Sitkeyttä sisältä ulospäin
Amazfit T-Rex Pro on titaaninen yhdistelmä käytännöllisyyttä, voimaa ja mukavuutta.
Ulkokehys käy läpi metalliruiskutusprosessin, joka parantaa kevyen 60 g: n kellorungon rikkaita tekstuureja.
1,3 tuuman HD AMOLED -värinäytön selkeys ja aina päällä oleva näyttö varmistavat, että sinun ei tarvitse pysäyttää toimintaasi tarkistaaksesi tärkeät tiedot.
Amazfit T-Rex Pron mukana tulee ihoystävällinen silikonihihna, jossa on hikeä siirtävä muotoilu, joka varmistaa, että se pysyy kuivana ja mukavana.
KUMPPANISI ETSINNÄSSÄ
Lähde tien päälle ja kohtaa mitä tahansa tulee
Amazfit T-Rex Pro on korkean tason etsintäkumppani, joka tukee neljää maailmanlaajuista navigointisatelliittijärjestelmää, 10 ATM:n vedenkestävyyttä2, veren happisaturaation mittausjärjestelmää3, sääseurantaa4, auringonnousun ja -laskun monitoria4, nykyisen kuun vaihenäyttöä5, kompassia ja barometristä korkeusmittaria, erittäin pitkää 18 päivän akunkestoa6 tyypillisessä käytössä ja yli 100 erilaista urheilutilaa7.
Tutustu tuntemattomaan
Neljä tuettua maailmanlaajuista satelliittinavigointijärjestelmää tarjoavat nopean paikannuksen erittäin tarkasti. Minne ikinä menetkin, tiedät aina, missä olet8.
Aja vuorovesi ja tee roiskeita
10 ATM-luokan Amazfit T-Rex Pro on vedenkestävä jopa 100 metrin syvyyteen2, joten voit surffata, uida tai tutkia salaperäistä vedenalaista maailmaa yhdessä.
Nouse turvallisesti veren happisaturaatiomittauksella3
Korkeilla alueilla jokainen metri, jonka matkustat ylöspäin, tuo mukanaan suurempia haasteita. Siksi Amazfit T-Rex Pro hälyttää aina, kun se havaitsee, että koet suuria korkeusmuutoksia9, ja kehottaa sinua ottamaan veren happisaturaatiotestin. Tämä testi voidaan tehdä myös aina, kun tunnet olosi epämukavaksi, jotta voit suojata kehoasi paremmin.
Liiku täysillä ja seuraa jokaista liikettäsi
Amazfit T-Rex Prossa on yli 100 urheilutilaa7, ja sitä voidaan käyttää seuraamaan tärkeitä tietoja, kuten harjoitussykettä, kuljettua matkaa, liikenopeutta ja reaaliajassa kulutettuja kaloreita useimmissa urheilutiloissa, jotta voit seurata ja parantaa urheilullista suorituskykyäsi.
FirstBeat-algoritmi™ arvioi erikoistuneita tietoja, kuten maksimaalisen hapenottokykysi10, täyden palautumisajan ja harjoituskuormituksen, mitatakseen saavutuksesi jokaisen haasteen jälkeen.
Uusin itse kehittämämme ExerSense-harjoituksen™ tunnistusalgoritmi tunnistaa automaattisesti kahdeksan urheilutilaa ja tallentaa vastaavat harjoitustiedot11.
SUOJAA TERVEYTTÄSI JA PYSY KUNNOSSA
Pidä edistymisesi tikittävänä sykemittauksen avulla12
Amazfit T-Rex Pro tarjoaa 24 tunnin sykemittauksen ja pystyy antamaan välittömiä hälytyksiä korkeasta sykkeestä. Sydämen terveys on etusijalla, joten Amazfit T-Rex Pro seuraa sitä koko ajan ja voi myös tallentaa sykevälivaihtelusi (HRV) koko päivän ajan stressitasosi seuraamiseksi. Rentoutumisen oppiminen on ensimmäinen askel terveytesi suojelemisessa.
Hanki henkilökohtaisia arviointeja PAI13:n avulla
PAI on terveyden arviointijärjestelmä, joka käyttää algoritmia muuntaakseen monimutkaiset tiedot, kuten sykkeen, aktiivisuuden keston ja muut terveystiedot, yhdeksi numeeriseksi arvoksi, joka on yksilöllinen jokaiselle käyttäjälle. PAI-terveysarviointijärjestelmä tukee useimpia harjoitustiloja ajasta tai paikasta riippumatta ja luo lisäksi jokaiselle käyttäjälle räätälöidyn terveysarvioinnin henkilökohtaisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.
Ymmärrä leposi unen laadun seurannan avulla14
Unen laatu on välttämätöntä terveydelle, joten Amazfit T-Rex Pro toimii henkilökohtaisena uniassistenttinasi. Kello tunnistaa erilaisia unitiloja, kuten valo-, syvä- ja REM-univaiheet sekä päiväunet, ja tarkkailee mahdollisia hengitysvaikeuksia unen aikana15.
Äärimmäinen henkilökohtainen avustajasi
Amazfit T-Rex Pro ilmoittaa sinulle saapuvista tekstiviesteistä tai puheluista, ajoitetuista hälytyksistä ja tapahtumista, jotta et menetä tärkeitä tietoja. Se voi myös helposti hallita musiikin toistoa matkapuhelimellasi Bluetoothin kautta, jotta voit nauttia suosikkisoittolistoistasi tien päällä.
Eritelmät:

Mitat: 47,7 x 47,7 x 13,5 mm
Paino: 59,4 g (hihnan kanssa)
Rungon materiaali: Polykarbonaatti
Hihnan materiaali: Silikonikumi
Hihnan pituus: 122mm (pitkä), 78mm (lyhyt)
Hihnan leveys: 22mm
Vedenkestävyysluokka: 10 ATM
Kosketusnäyttö: Karkaistu lasi + sormenjälkiä estävä pinnoite
Näyttö: 1,3 tuuman HD AMOLED -näyttö
Resoluutio: 360 x 360
Alw



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.