FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Yksinomaan suunniteltu, sisäänrakennetulla vesisäiliöllä150ML älykäs ohjausvesisäiliö, Lisää 8 sarjaa ruiskutuspisteitä, suihkuta vettä tasaisesti, rätti ylläpitää aina kosteutta.
Yhden napsautuksen aloitus, älykäs reittisuunnittelu Suunnittele paras reitti, kun siivoustyö on valmis, se palaa automaattisesti alkuperään.
HUTT THINK älykäs algoritmi Muuta imutehoa automaattisesti, skannaa lasin puhtaus automaattisesti, huolettomampaa kuin manuaalinen ikkunoiden pyyhkiminen.
2600PA korkea imu Lasin älykäs tunnistus, nopea adsorptio. Lisää puhdistuspainetta automaattisesti.
Ennakoi etukäteen ja vältä esteitä Kun saavutat ikkunan reunan, se hidastuu automaattisesti etukäteen, Ja pyyhi reunalasi toistuvasti.
Älykäs pako, nelipyöräinen päivitys lasertunnistusanturiin, joka voi arvioida erilaisia lasiliimamateriaaleja, yleisiä ikkunan reunamateriaaleja ja reunatonta lasia, Tunnista tarkasti lasin reuna ja vältä vaara.
Laadukkaat osat, laadukas taattu ARM-arkkitehtuuri, CORTEX-M3-prosessori, litiumpolymeeriakku, FREESCALE-paineanturi, Gyro-siru, huippuluokan harjaton DC-moottori. Vedenpinnan havaitsemisanturi Mikrokuitupyyhkeet.
IC-ihmisen äänilähetys, koneen tila voidaan tietää heti, kun kuuntelet.
Kevyt ja kannettava muotoilu 2.99 tuumaa erittäin ohut runko, vaikka varkaudenestoverkko olisi asennettu, se voidaan silti puhdistaa.
hiljainen Optimoi tuulettimen, pumpun, moottorin ja vaihteen melu.
Luistamaton erikoiskisko, Monikerroksinen komposiittikisko Innovatiiviset synteettiset materiaalit, korkean viskositeetin silikageeli ulkokerroksessa.
UPS:n sähkökatkosuojaus Vaikka kotona tapahtuisi äkillinen sähkökatkos, robotti voi silti toimia normaalisti 20 minuutin ajan.
Soveltuva kohtaussopiva lasille, keraamisille laatoille, peileille, puisille oville, marmorille, ruostumattomalle teräkselle ja muille julkisivumateriaaleille puhdistettavaksi, ja se voidaan pyyhkiä ilman kehyksiä.

Koot: 231.5 x 231.5 x 76mm
Paino: 1,4 kg
Akku: 300 mAh
Tulojännite: 100-240V 50 / 60Hz
Lähtöjännite: 24V



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.