FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
9 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tehokas, antibakteerinen saippua annostellaankun kätesi on ojennettu
Kosketusvapaa muotoilu on hygieenisempi / tehokas tappamaan 99.9% kaikista bakteereista / kosteuttavat ja mukavat kasviuutteet
* Sisältää saippua-annostelijan × 1
Mi Automatic Soap Dispenser Kit, vuoden 2018 Good Design Award -palkinnon voittaja
Kosketusvapaana automaattisena saippua-annostelijana se tarjoaa johdonmukaisen ja tehokkaan puhdistuksen ja säästää samalla aikaa ja vettä. Kompakti, minimalistinen ja hillitty muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen tai keittiöön ja tarjoaa laadukkaan ja tyylikkään käsienpesukokemuksen.
—— Hyvän suunnittelun palkintokomitea
Automaattinen, kosketusvapaa saippua-annostelijaHuolehtii koko perheestä
Suojellaksesi perheesi terveyttä, aloita tästä uudesta käsienpesukokemuksesta. Ojenna nyt vain kätesi runsaan, paksun saippuan saamiseksi, joka tarjoaa tehokkaan käsienpuhdistuksen ja lievän suojan. Korkean affiniteetin kuplien ansiosta jopa lapsesi rakastuvat käsienpesuun.

Läheisyyden infrapunainduktio
Nopea saippuaannostelu 0,25 sekunnissa

Runsaasti mikrokokoisia kuplia syvän ihon puhdistukseen, joka tunkeutuu huokosiisi.
Aseta kaasun ja nesteen vaahtosuhde välille 12: 1[2]. Vaahto on tiheää, ja sillä on vahva tarttuvuus sen jälkeen, kun se on kulkenut mikrometrin kokoisen reiän läpi kaksivaiheisella erotussuodattimella. Hieno, tiheä vaahto peittää ihon orvaskeden riittävästi ja ulottuu hienoihin huokosiin syväpuhdistusta varten.
Estää tehokkaasti jokapäiväisiä bakteerejaantibakteerisella nopeudella jopa 99,9%[3]
Arvovaltaisen laboratorion testit ovat osoittaneet, että se voi tehokkaasti estää E. colia, Staphylococcus aureusta, Candida albicansia ja muita yleisiä jokapäiväisiä bakteereja, joiden estoaste on jopa 99,9%, mikä suojaa tehokkaasti koko perheelle.
Hieman happaman koostumuksen pH-arvo on lähellä ihon pH:ta[4]Mieto, herkkä ihonhoito, jossa ei ole kireyttä
Matalan happamuuden kaavalla on sama pH-arvo kuin ihmisen iholla, joten pitkäaikainen käyttö ei vahingoita ihon pH-tasapainoa ja jättää kädet pehmeiksi ja sileiksi. Lisätyllä glyseriinillä on mieto rakenne, se on valmistettu luonnollisista öljyistä ja kosteuttaa käsiäsi.
Luonnollinen kasviuute on virkistävä ja miellyttävä
Hajustettu LMR-luonnollisella kasviuutteella Ranskasta.
Aminohappokäsien desinfiointiaine
Raaka-aineet, mukaan lukien mietorakenteinen luonnollinen kookosöljy ja aminohappo pitkäaikaiseen kosteuteen ilman tiiviyttä. Tuoksu koostuu kielosta, jossa on makeita appelsiininkukan muistiinpanoja. Rakenne on mieto. Kosteuttava, raikas hedelmäinen tuoksu on kuin kukat vedessä, jotka yhdistyvät yhdeksi kutsuvaksi, miellyttäväksi tuoksuksi.

Suosituimmat huomautukset: Kielo, appelsiininkukka, mandariini
Kehon muistiinpanot : Päärynä, omena, kurkku
Perushuomautukset: Peru balsam

Tarkka annostelu, joten yksi pullo voi kestää pitkään
Annostellaan kontrolloitu määrä saippuaa. Täyteläinen vaahto jättää kädet puhtaiksi ja on helppo huuhdella jättämättä jäämiä.320 ml suuri kapasiteettiTarjoaa koko perheelle jopa 50 päivän käytön ja jopa 400 saippuan annostelujaksoa. [ 5 ]
Tehokas mikromoottori Hiljaisempi pienellä virrankulutuksella
Tehokas mikromoottori, jossa on kumivaimennusrakenne, tarjoaa tehokkaan saippuan annostelun ja on hiljainen ilman meluhäiriöitä. Älykäs valon induktiorakenne vähentää virrankulutusta. Neljä AA-paristoa voi tarjota koko perheelle jopa 9 kuukauden käytön. [ 6 ]
Klassinen, minimalistinen muotoilu Kompakti muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön
Klassinen minimalistinen muotoilu, ihanteellinen kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Annostelijan rungossa on korkealaatuinen mattapinta, läpinäkyvä yksinkertaista saippuatason valvontaa varten.

Kompakti runko, vapaasti seisova
Roiskeenkestävä[7]
Ympäristöystävälliset materiaalit[8]

Noudata Maailman terveysjärjestön suosituksia Noudata terveellistä käsienpesuhygieniaa

Induktiosaippuan annostelu
Hiero kämmeniäsi yhteen
Hiero kämmenilläsi käsien takaosaa
Lukitse sormesi toisiinsa
Käännä peukaloitasi
Hiero sormenpäitäsi
Huuhtele puhtaalla vedellä

Huomaa: pieni määrä käyttäjiä voi kokea allergisen reaktion tälle tuotteelle, tässä tapauksessa hakeudu kiireellisesti lääkärin hoitoon.
[1]Xiaowei-laboratorion testitiedot, testien jälkeen pisin saippuan annosteluun tarvittava aika on 0,25 sekuntia.[2]Xiaowei-laboratorion testitiedot, testitulokset osoittivat 12:1 huoneenlämmössä (25 °C).[3]Antibakteerinen määrä, joka on jopa 99,9 %, viittaa antibakteeriseen nopeuteen, joka on jopa 99,9 % E. colille, Staphylococcus aureukselle ja Candida albicansille testiolosuhteissa. Tulokset ovat vain viitteellisiä. Antibakteerinen nopeustestiraportti, jonka on julkaissut Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Raportti nro: JKW180227-04.[4]pH-arvotesti antibakteeriselle käsidesinsille, jonka suorittaa Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Raportti nro: JKW180227-04. Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc:n suorittama aminohappopuhdistusaineen pH-arvotesti, raportin nro: SDP-R-20180903-9.[5]Xiaowei Biological Laboratoryn testitiedot, laskettu oletuksen perusteella o



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.