FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Dynaaminen äänenlaatu, joka kulkee kaikkialla, missä teet veden- ja pölynkestävää / pitkä akunkesto / Bluetooth 5.0 / dual audio
Kompakti, kannettava ja kevyt
Mi Portable Bluetooth -kaiutin on tarpeeksi pieni kuljetettavaksi laukussa tai kämmenelläsi. Jokainen kaiutin painaa vain yhtä paljon kuin Mi 9 Pro -matkapuhelin, joten voit viedä musiikkisi minne tahansa ilman, että tunnet olosi painavaksi.
Hienostunut muotoilu piilottaa kaiken paitsi dynaamisen äänen
Sisustuksen kompakti mutta tehokas muotoilu sisältää kaksi ohjainta, joissa on harvinaisten maametallien magneetit, kanadalainen pitkäkuitukalvo ja passiivinen jäähdytin, jonka avulla kaiutin voi toistaa musiikkia häikäisevällä äänenlaadulla maksimaalisen jännityksen ja nautinnon saavuttamiseksi.

Kaksi ohjainta harvinaisten maametallien magneeteilla - Tehokkaat magneetit tarjoavat suuren herkkyyden ja realistiset yksityiskohdat.
Kanadalainen pitkäkuituinen kalvo - Sopiva vaimennus vaimentaa kartion hajoamista selkeän ja luonnollisen äänen saavuttamiseksi.
Passiivinen jäähdytin - Parantaa syvää bassoa ja matalataajuista toistoa paremman äänitekstuurin saavuttamiseksi.

IP67-luokitus* mielenrauhaa varten
Mi Portable Bluetooth -kaiuttimen pölyn- ja vedenkestävyystaso on 5, mikä tarkoittaa, että sisäiset komponentit on suojattu hikeä, sadetta ja pölyä vastaan, joten voit tuntea olosi turvalliseksi kuljettaessasi sitä minne tahansa.
10 tunnin akku pidempikestoiseen nautintoon
Nauti jopa 10 tunnin* musiikista täydellä latauksella suurella 2000 mAh:n akulla. USB-C-latausportti tukee pistokkeen suuntausta ylös- tai alaspäin nopeampaa ja helpompaa lataamista varten. Enemmän virtaa ja pidempi akunkesto tarkoittaa, että musiikkisi kestää pidempään, kun sammut.
Bluetooth 5.0 nopeisiin ja vakaisiin yhteyksiin
Nauti langattomasta vapaudesta integroidulla Bluetooth 5.0 -sirulla, joka takaa yhteensopivuuden monenlaisten laitteiden kanssa, vakaan signaalin, nopean lähetysnopeuden ja tehokkaan häiriöiden lieventämisen.
Kaksoisääni* stereoääntä varten
Mi Portable Bluetooth -kaiutin tukee todellista langatonta stereoyhteyttä. Tämän avulla voit yhdistää kaksi kaiutinta langattomaksi stereokokoonpanoksi, jossa kaksi kaiutinta toimivat oikeana ja vasempana äänikanavana, mikä takaa vaikuttavamman kuuntelukokemuksen.
Selkeämpi ääni parempiin keskusteluihin
Vastaa puheluihin ja katkaise puhelut yhdellä kosketuksella ja nauti selkeästä, luonnollisesta äänestä puheluissa sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta, jolla on korkea herkkyys ja signaali-kohinasuhde sekä integroitu kaiunvaimennus.
* Pölyn- ja vedenkestävyyden testauslaitos: Shenzhenin metrologian ja laaduntarkastuksen akatemia; Testiraportti: WTI96003463. *Kaiuttimen akun keston testiolosuhteet: kaiutin voi toistaa musiikkia jopa 10 tuntia yksittäisessä tilassa 60 %:n äänenvoimakkuudella täydellä latauksella. Tiedot voivat vaihdella ympäristön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Testauslaitos: MORLAB-laboratorio. Raportin numero: SZ19110107A01. *Kaksoisääniliitäntä edellyttää, että molemmilla liitetyillä laitteilla on tämä ominaisuus. Mi Portable Bluetooth -kaiutinta myydään yhtenä kaiuttimena; Kaksi voidaan ostaa Dual Audio -liitäntätoiminnon käyttämiseksi. Parhaan langattoman stereokokemuksen saamiseksi on suositeltavaa sijoittaa kaksi liitettyä kaiutinta 0,5–1,2 metrin etäisyydelle toisistaan. *Varmista ennen lataamista, että latausportissa ei ole nesteitä ja vieraita esineitä. Jotta vesi ei pääse latausporttiin, sulje kumilatausportin kansi tiukasti, kun käytät kaiutinta. *Jos kaiutin kastuu, kuivaa se mahdollisimman nopeasti, jotta se pysyy toimivana ja hyvässä kunnossa.
Eritelmät:

Tuotemalli nro: XMYX04WM
Tuotteen mitat: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profiilit: HFP / A2DP / AVRCP
Akun kapasiteetti: 2000 mAh
Pölyn- ja vedenkestävyys: IP55
Tuloparametrit: 5V 1A
Muut ominaisuudet: Kaksi ääniliitäntää
Tuotteen nettopaino: 185 g
Bluetooth-versio: Bluetooth 5.0
Tiedonsiirtoalue: 10 m (avoin tila, jossa ei ole esteitä)
Jatkuva toistoaika: 10 tuntia (60 % äänenvoimakkuus)
Latausportti: USB-C
Toteutetut standardit: Q/WMSX 010-2018



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.