FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
16 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


G-muotoinen anturi: Pystyy havaitsemaan painonmuutokset niinkin pieninä kuin 50 g
Erittäin tarkka BIA-siru: Mittaa kehon rasvaprosentin helposti
13 kehonkoostumusmittaria: Ymmärrä fyysinen kuntosi
Tasapainotesti: Seiso yhdellä jalalla silmät kiinni

Oletko terve paino? Se ei riipu vain painostasi
Käytämme yleensä ruumiinpainoa ainoana mittarina määritettäessä, onko joku yli- vai alipainoinen, mutta tämä ei ole tarkka. Koska rasva vie kolme kertaa enemmän tilaa kuin lihas, ihmiset, joilla on liikaa rasvaa, näyttävät ilmeisemmin ylipainoisilta.
Siksi kehon rasvaprosentti on mitta, jolla määritetään, onko joku yli- vai alipainoinen. Tarkka, kattava kehon rasva-asteikko voi myös auttaa sinua ymmärtämään kehoasi paremmin.
Asteikon tärkein prioriteetti on tarkempi mittaus
G-muotoinen mangaaniteräsanturi pystyy havaitsemaan jopa 50 g: n painonmuutokset, mikä tekee Mi Body Composition Scale 2: n mittauksista tarkempia. Punnitus tukee myös vaihtamista jinin, kilojen ja kilojen välillä lukemisen helpottamiseksi.
Kattavampaa tietoa Sinun pitäisi ymmärtää kehoasi paremmin
Erittäin tarkka BIA-rasvanmittaussiru voi mitata 13 kehon koostumusmittaria, mukaan lukien ruumiinpaino, BMI, kehon rasvaprosentti, lihasmassa, kosteusnopeus, proteiininopeus, viskeraalinen rasvaluokitus ja perusaineenvaihdunta, jotta saat täyden käsityksen fyysisestä kunnostasi.

Paino
PAINOINDEKSI
Kehon rasvaprosentti
Lihasmassa
Kosteus
Proteiinin määrä
Viskeraalisen rasvan luokitus
Perusaineenvaihdunta
Luumassa
Fyysinen ikä
Ihanteellinen paino
Vartalotyyppi
Terveyspisteet

Dynaaminen punnitus, staattinen mittaus Yksi kaksikäyttöasteikko on tehokkaampi
Mi Body Composition Scale 2 voi suorittaa älykkään vaihdon dynaamisen ja staattisen punnitustilan välillä. Vaa'an vähimmäispaino on 100 g. Sen lisäksi, että punnitset itsesi dynaamisessa tilassa, voit myös mitata esineiden, kuten hedelmien, vihannesten ja pakettien, painon staattisessa tilassa.
Tasapainotesti Seiso yhdellä jalalla silmät kiinni
Tasapaino on fyysinen peruskyky. Tasapainon parantaminen voi vähentää kaatumisten ja nivelvammojen riskiä. Nyt sinun tarvitsee vain seistä Mi Body Composition Scale 2:lla yhdellä jalalla silmät kiinni oppiaksesi vahvuudestasi tai heikkoudestasi tässä kyvyssä.
Bluetooth Low Energy 5.0Käyttää 4 paristoa, jotka kestävät jopa 12 kuukautta
Mi Body Composition Scale 2 on varustettu Bluetooth Low Energy 5.0: lla. Kun sitä käytetään Mi Fit -sovelluksen kanssa, se voi nopeasti lähettää kehon tietoja, kuten painon ja kehon rasvaprosentin. Se voi myös älykkäästi tunnistaa, milloin eri ihmiset mittaavat itseään.

Tukee 16 henkilön tietueita
Käytä vierailijatilaa välttääksesi jälkien jättämisen

Yksinkertainen ulkomuoto
Mi Body Composition Scale 2:lla on yksinkertainen, siisti, mutta taiteellinen ulkonäkö. Suunnittelun estetiikka on yksityiskohdissa.

Sileät, pyöristetyt käyrät hienostuneella viimeistelyllä
Lämmin valkoinen vahvistettu lasi, jossa on jademainen ulkonäkö
Piilotettu integroitu LED-näyttö

Huomautus:[1] Tätä tuotetta ei suositella henkilöille, joille on asennettu sydämentahdistin tai muita lääketieteellisiä implantteja. Kehonkoostumustestin tiedot voivat poiketa ammattiurheilijoista, raskaana olevista naisista ja harvoista muista erityistapauksista. [2] Mi Body Composition Scale 2 tarvitsee 5 kg:n painon käynnistyäkseen. Vaakatilaa voidaan käyttää koneen käynnistämisen jälkeen. [3] Muista avata silmäsi ja seisoa molemmilla jaloilla, jos sinusta tuntuu, että menetät tasapainosi. Tämä toiminto ei sovellu ihmisille, joilla on huono tasapaino, mukaan lukien raskaana olevat naiset, vanhukset tai vestibulaarisesta toimintahäiriöstä kärsivät. [4] Akun kestotiedot mitattiin Huami Technology Laboratoryssa. Rasvamittaukset tehtiin kolme kertaa päivässä, pienet esineet punnittiin kahdesti päivässä ja tasapainotestit (seisominen yhdellä jalalla silmät kiinni) suoritettiin kerran seitsemässä päivässä käyttäen tehtaan oletusasetuksia huoneenlämmössä 22 °C. Todellisen käytön aikana akun kesto riippuu useista tekijöistä, kuten asennuksesta, toiminnasta ja käyttöympäristöstä, ja se voi poiketa laboratoriotesteistä.
Eritelmät:

Mitat: 300 x 300 x 25 mm
Tuotteen nimi: Mi Body Composition Scale 2
Punnitusyksiköt: Jin / kg / lb.
Ulkoinen materiaali: Vahvistettu lasi + ABS-tekninen muovi
Käyttölämpötila: 0°C - 40°C
Paino: 1,7 kg
Mittausalue: 100 g - 150 kg
Asteikon vähimmäisjako: 50 g
Langaton yhteys: Bluetooth 5.0
Virtalähde: Neljä 1,5 V:n AAA-paristoa
Laitevaatimukset: Toimii laitteissa, joissa on Android 4.4 / iOS 9.0 tai uudempi (iPhone 5s tai uudempi) ja jotka tukevat Bluetooth 4.0: ta tai uudempaa



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.