FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kaukosäädin älypuhelimella - 2200W - Sopii jopa 46 m2: n ympäristöihin - Vakiolämpötila välillä 16-28 ºC - Sisäänrakennettu näyttö - IPX4 vedenpitävä
Huoneiden nopea lämmitys 2200 W: lla
Tarkemmin sanottuna Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S on älykäs sähkölämmitin, jossa on alumiinifolio ja 72 lämmitettävää elementtiä. Tämä tekee siitä täydellisen jopa 46 m2: n tilojen lämmittämiseen. Ja korkean, jopa 2200 W: n lämmöntuottotehonsa ansiosta se tekee sen nopeasti.
Hiljainen toiminta ja luonnollinen ilmalämmitys
Tämän jäähdyttimen toinen etu on, että siinä ei ole puhaltimia, joten se lämmittää ilmaa luonnollisesti kuivaamatta sitä ja siirtämättä hiukkasia, jotka voivat pahentaa allergiaoireita, ja suorittamalla hiljaisempaa toimintaa. Sen sijaan Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S käyttää verkotettua, hunajakennomaista johtumisjärjestelmää, joka ohjaa ilmavirran pintaan.
Vakiolämpötila välillä 16-28ºC
Valitse haluamasi lämpötila 16-28 astetta ja rentoudu, Mi Smart Space Heater 1S hoitaa loput. Integroidun kaksoislämpötila-anturin ansiosta Xiaomi 1S -lämmitin ylläpitää vakiolämpötilaa, kun esiasetettu arvo saavutetaan.
Kaukosäädin älypuhelimesta
Ja tässä on älykäs osa! Liitä Mi Smart Space Heater 1S -jäähdytin Wi-Fi: n ja Mi Home -sovelluksen kautta ja ohjaa sitä älypuhelimellasi mistä tahansa. Kytke se päälle, kun lähdet töistä, jotta kun tulet kotiin, huone on jo lämmin; käännä lämpötilaa ylös tai alas siirtymättä sohvalta tai sängystä jne.
Kosketusnäytön ohjaus
Vaikka et halua käyttää puhelintasi, sinun ei myöskään tarvitse. Xiaomi Mi Smart Space Heaterissa on myös suuri näyttö, jossa on kolme kirkkaustasoa ja kosketusohjaus, jotta voit asettaa lämpötilan ja virran päälle sieltä.
Xiaomille tyypillinen huolellinen muotoilu
Se, mikä erottaa Mi Smart Space Heater S: n muista tämän hintaluokan lämmittimistä, on yksityiskohtien huomioiminen. Aluksi kaikki reunat ja kulmat on pyöristetty, jotta vältetään kolhujen aiheuttamat vammat; ja sen jalat ovat liukastumista estäviä. Lisäksi sitä on erittäin helppo kuljettaa ja varastoida kevyen 6 kg: n painon ja sivukahvojen ansiosta. Ja tietysti se on täysin käyttökelpoinen kylpyhuoneessa IPX4-sertifioidun vedeneristyksen ansiosta.
*Tämä Xiaomi-laite synkronoituu eurooppalaisen palvelimen kanssa
Eritelmät:

Yleiset parametrit

Tavaramerkki: Xiaomi
Tuote: Smart Heater
nimi: Mi Smart -tilalämmitin
Malli: 1S (DNQZNB05ZM)

Tekniset parametrit

Tyyppi: Arkin harja
Lämmönlähde: Sähköinen
Lämmitysteho: 2200 W
Ylikuumenemissuoja: Kyllä

Suunnitelma

Kahvat: Kyllä
Digitaalinen näyttö: Kyllä
Väri: Alumiini / Valkoinen
Asennusvaihtoehdot: Lattia

Mitat ja paino

Mitat (korkeus×leveys×syvyys): 459 x 684 x 90 mm
Leveys tuen kanssa: 203 mm
Paino: 6 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.