FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Korkea 200 Hz:n virkistystaajuus takaa kokonaisvaltaisen kovan ytimen mullistavan tehon

AMD FreeSync™ Premium - Mukautuva synkronointitekniikka - Sulava, repeytymätön pelikokemus
21:09 - Ultralaajakuvanäyttö
99 % sRGB - todenmukainen värintoisto
2560 × 1080 - Korkea resoluutio WFHD 
DC-himmennys - Minimoi näytön välkkyminen
1800R - Hieno kaarevuus
TÜV Rheinland -sertifioitu - suojaa silmäsi
200 Hz - mukaansatempaava viihdekokemus

Kaareva ultraleveä näyttö mukaansatempaavaa pelaamista varten
Nauti koko kuvasta yhdellä silmäyksellä, sillä tämä 21:9-ultralaajakuvanäyttö 2560×1080 tarkkuudella antaa sinulle hallinnan
Korkearesoluutioinen kuvanlaatu, joka paljastaa jokaisen tuulenhenkäyksen ja ruohonkorren terävän yksityiskohtaisesti. Nyt voit hyödyntää etua ja hallita kenttää, tarttua vihollisen liikkeisiin etukäteen ja suunnitella liikkeesi vastaaviksi.
Hieno 1800R-kaarevuus asettaa sinut toiminnan keskelle
1800R-kaarevuus sopii paremmin silmillesi ja tuottaa voimakkaamman visuaalisen vaikutuksen ja mukaansatempaavan kokemuksen. Nauti todella mukaansatempaavasta panoraamanäkymästä, joka vie sinut keskelle toimintaa, ja tunne jännitys, kun taistelu kuumenee ympärilläsi.
Erittäin kapea kehys tarjoaa virkistävän panoraamanäkymän ja laajan näkökentän
Erittäin kapea reunus lisää näytön ja rungon suhdetta vähentäen samalla visuaalista kohinaa. Yhdessä laajan 21:9-kuvasuhteen kanssa kaareva näyttö ympäröi sinut ja tarjoaa mukaansatempaavan elokuvamaisen katselukokemuksen.
Nopea virkistystaajuus — sujuvaan toimintaan salamannopeasti
Nopea 200 Hz:n virkistystaajuus pysyy mukana, kun teet uusia henkilökohtaisia ennätyksiä
Sano hyvästit pätkimiselle ja haamukuville jopa 200 Hz:n pelivirkistystaajuuden ansiosta. Reagoi nopeasti nopeatempoisissa ja dynaamisissa peliympäristöissä. Pysähdy äärimmäisen tarkasti, liiku joustavasti, vapauta taitosi ja selviä voittajana.
AMD FreeSync™ Premium Sulava, repeytymätön pelikokemus huipputeholla
AMD FreeSyncPremium -tekniikka tarjoaa tosipelaajille sulavan, repeytymättömän pelikokemuksen huippusuorituskyvyllä. Kompromisseja ei ole, peli luottavaisesti korkealla virkistystaajuudella, alhaisella kuvataajuuden kompensoinnilla ja pienellä viiveellä.
Erinomainen kuvanlaatu, todenmukaiset värit sekunneissa
99 %:n laaja sRGB-väriasteikko* tekee taistelukentästä upeat, todenmukaiset värit
99 %:n sRGB-väriavaruus tarjoaa laajemman 16,7 miljoonan eloisan värin valikoiman. Poikkeuksellisen sulava värisiirtymä renderöi pelikohtauksia ja tuo mukaansatempaavan pelikokemuksen.

99 %:n sRGB-laaja väriavaruus
16,7 miljoonaa kirkasta väriä

300 nitiä, 3000:1 korkea staattinen kontrastisuhde takaa selkeän vaalean ja tumman kontrastin
Selkeä vaalea ja tumma kontrasti, luonnolliset varjot ja ammattilaatuinen pelikuvan renderöinti näyttävät enemmän piilotettuja yksityiskohtia eri pelitilanteissa.
DC-himmennys + matalan sinisen valon sertifiointi* suojaa silmiäsi ja takaa kestävän mukavuuden
DC-himmennystekniikka vähentää näytön välkkymistä, ja TÜV Rheinland -sertifioitu matalan sinisen valon tila voidaan kytkeä päälle suodattamaan lyhytaaltoista sinistä valoa.
Kaikki tuottavuutta ja viihdettä varten tarvitsemasi ominaisuudet yhdessä näytössä
PIP ja PBP yhdessä monipuolisessa ja tehokkaassa näytössä

Kuva kuvassa (PIP) -tila: 21: 9-laajakuvanäyttö, yleiset tiedot yhdellä silmäyksellä, kuva kuvassa -ikkunanäyttö, joka säilyttää kaikki tärkeimmät tiedot.
PBP (Picture-by-Picture) -tila: Yksi näyttö voidaan jakaa kahdeksi ja käsitellä samanaikaisesti monipuolisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

*Kun näyttö on liitetty kahteen tulolähteeseen, voit valita näyttövalikosta PIP (Picture-in-Picture) tai PBP (Picture-by-Picture) -tilan näyttääksesi ne samalla näytöllä.
Runsaasti portteja, jotta voit helposti liittää erilaisia laitteita
Laaja valikoima portteja sekä pelaamisen että työpaikan tarpeisiin. Yhdistä laitteet helposti, eivätkä portit lopu koskaan.
Säädettävä jalusta mukautuu istuma-asentoon ja takaa pitkäkestoisen pelikokemuksen*
Säädettävä jalusta, kallistustuki, seinäteline, ergonomisesti suunniteltu maksimaaliseen mukavuuteen. Sopeudu erilaisiin istuma-asentoihin ja nauti paremmasta mukavuudesta.
Kaapelinhallintasuunnittelu, puhdas ja raikas
Jalustassa on johtojen hallinta, joka vähentää sotkua ja pitää tilasi siistinä.
Suihkupinta, hieno rakenne
Näytön takaosassa on ainutlaatuinen suihkeviimeistely, joka takaa hienostuneen tekstuurin, joka jättää sen viileäksi sisältä ja ulkoa.
Huomautuksia:*Tämän sivun kuvat ovat vain havainnollistamistarkoituksessa, eivätkä ne välttämättä edusta tuotetta tarkasti. Tuoteparametrit ovat vain viitteellisiä. Kaikki edellä mainitut vertailut ovat vain Xiaomi / Redmi-tuotteiden välillä. Jotkin tuoteparametrit voivat vaihdella ulkoisten tekijöiden, kuten ympäristön, vuoksi. Katso lisätietoja varsinaisesta tuotteesta.*Matala sininen valo, jonka on sertifioinut TÜV Rheinland (China) Ltd., sertifikaatti nro Q 50538885.*HDMI-sertifiointistandardin yksityiskohtaisen luokituksen vuoksi HDMI 2.1 on jaettu TMDS-protokollaan (sen kaistanleveys vastaa HDMI 2.0: ta) ja FRL: ään



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.