FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Erittäin lyhyt heittomatka, massiivinen näyttö kotiisi

Erittäin lyhyt heittoetäisyys, seinälle asennettava
Massiivinen 150" projektioalue
ALPD 3.0 laservalonlähdetekniikka
Korkea väritarkkuus ja kirkkaus.
3000:1 alkuperäinen kontrasti
Sisäänrakennettu Google Assistant / Google Android 8.1 TV-sisältö

* Xiaomi-laserprojektori voi näyttää perinteisiä kaapeli-TV-ohjelmia TV-vastaanottimen, kuten TV-digisovittimen tai IPTV-digisovittimen, kautta. Se ei voi suoraan vastaanottaa televisiosignaaleja.
Japanin vuoden 2017 Good Design Award -palkinnon voittaja
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award ja IDEA Award tunnetaan neljänä suurena maailmanlaajuisena muotoilupalkintona.
Tämä on maailman ensimmäinen erittäin lyhyt polttolaserprojektori ALPD-tekniikalla, joka tuottaa jopa 150 tuuman Full HD:n 50 cm:n etäisyydeltä, suurella kontrastisuhteella 1500 lumenia ja 3000:1 sekä tuotteen käyttöikä 20 000 tuntia. Tämä korkean teknologian tuote käyttää kompaktia ja minimaalista "laatikko" -muotokieltä ja ylläpitää tyylillistä johdonmukaisuutta jopa Bluetooth-kaukosäätimensä kanssa. Ohjaa laitetta mistä tahansa huoneen kohdasta. Ääniaktivoidut avustajat voivat löytää ohjelmia nopeasti tai tarjota muita vuorovaikutteisia katselukokemuksia.
- Hyvän suunnittelun palkinnon tuomaristo
Massiivinen näyttö kotiisi
Xiaomi-laserprojektori voi heijastaa jopa 150 tuuman kokoisen näytön. Tuo yksityinen teatteri kotiisi.
Massiivinen 150 tuuman projisointialueMuuta kotisi yksityiseksi elokuvateatteriksi
Säädä näytön koko helposti mihin tahansa välillä 80-150 tuumaa.
Koe mukaansatempaava ilo katsomalla elokuvaa, kuuntelemalla konserttia tai pelaamalla peliä massiivisella näytöllä.
Erittäin lyhyt heittoetäisyysProjisoi suuri näyttö jopa lähietäisyydeltä
Käyttää 0,233:1 erittäin lyhyttä polttovälilinssirakennetta poistaakseen perinteisten projektorien tarvitseman pitkän matkan projektion haitat. Xiaomi-laserprojektori voi sijaita 1.97 '' ~ 19.7 '' päässä TV-kaapin näyttöpinnasta tai asentaa seinään. Vaikeita johdotuksia tai esteitä ei tarvitse käsitellä.

1.97 '' ~ 19.7 '' näytön pinnasta
Helppo siirtää
Erityistä johdotusta ei tarvita

Elokuvalaatuinen
Xiaomi-laserprojektorissa on 3000: 1-natiivikontrasti, joka on verrattavissa elokuvateattereihin. Kun punaisen valon suhde on jopa 16-18%, värit ovat eloisia ja kirkkaita.
ALPD 3.0 laservalonlähdetekniikka
Sisältää Appotronicsin* uuden ALPD 3.0 -lasernäyttötekniikan, joka johtaa markkinoita näytön väreissä, kontrastissa ja kirkkaudessa. Sen lisäksi, että kuvat ovat kirkkaita ja selkeitä, ALPD 3.0:n avulla voimme pidentää tuotteen käyttöikää ja pienentää koneen kokoa.
* Appotronics on maailman johtava erittäin kirkas laserfosforiteknologian innovaattori. Yli 3 000 teatteria käyttää tätä tekniikkaa ympäri maailmaa.
85 %+ NTSC-värivalikoimaLaaja värivalikoima ja -jakauma
Väri on tärkeä osa koko projisointinäyttöä. Jos värivalikoima on liian pieni, projektori ei voi näyttää elokuvan todellisia värejä. Xiaomi-laserprojektori käyttää innovatiivista viisivaiheista väripyörätekniikkaa punaisen valon projisointinopeuksiin 16-18% *. NTSC:n 85 %:n värivalikoima tarjoaa rikkaan ja uskollisen värintoiston.
* Perinteisissä projektoreissa käytetään yleensä vain kolmi- tai nelivaiheisia väripyöriä. Punaisten valojen projektionopeudet laskevat yleensä alle 10%
3000:1 natiivikontrastiJopa tummemmat kohtaukset heijastetaan selkeästi
Valitamme usein, että elokuvateatterissa voi olla vaikea nähdä selkeästi tärkeitä yksityiskohtia, koska tummia kuvia ei heijasteta selkeästi. Xiaomi-laserprojektorissa on 3000: 1-natiivikontrasti, mikä on selvästi yli elokuvateattereiden 2000: 1-standardin. Siinä on myös 1920 * 1080 -resoluutio ja tuki HDR: lle, joten yksityiskohdat ovat selkeitä, jopa pimeässä.
5000 lumenin kirkkauden valonlähde
Xiaomi-laserprojektori tarjoaa valonlähteen kirkkauden jopa 5000 lumenia, kuvan kirkkauden 1600 ANSI-lumenia ja projisointinäytön kirkkauden 15-18fL, verrattavissa elokuvastandardiin.
* fL on kiinalainen elokuvateatterin laajuinen standardi kirkkauden mittaamiseen. 14 fL: n kirkkaus on yleisesti hyväksytty 2D-elokuvaprojektioon Kiinassa ja 4.5 fL 3D-kuviin.
TL DLP digitaalinen valonkäsittelytekniikka
Sisältää Texas Instrumentsin DLP-digitaalisen valonkäsittelytekniikan. Tämä tekniikka perustuu DMD-siruun visuaalista digitaalista informaationäyttöä varten. Tätä tekniikkaa käyttämällä Xiaomi-laserprojektori voi näyttää kuvan selkeämmin ja elävämmin. Samaan aikaan kuvan yksityiskohdat ovat eläviä korkealla restaurointinopeudella.
5.4um pikselin DMD-siru2.07 miljoonaa heijastavaa linssiä, jotta jokainen tuuma suuresta näytöstä on selkeä ja terävä
Sirussa on yli 2.07 miljoonaa 5.4um-heijastinta, joista jokainen on kuin pieni peili, joka kääntyy ± 17 ° itsenäisesti nopeudella 16.66 miljoonaa sykliä sekunnissa, lähentäen säteen eri värit erittäin lyhyeen polttopisteeseen laserlinssiin teräväpiirtokatselukokemuksen saamiseksi.
Lampun käyttöikä yli 25000 tuntiaKatso elokuvia vuoden jokaisena päivänä.
Appotronics ALPD 3.0 -laservalonlähdetekniikka voi tehokkaasti varmistaa lampun käyttöiän vähintään 25,000 XNUMX tuntia, mikä vastaa aikaa



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.